ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Димилин 48 СК – качествен инсектицид срещу кестенов молец и други летящи насекоми

Код на продукт: АГ 052

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходящ още за: Марокански и италиански скакалци и гъбни мухи.

Описание: Ефикасният холандски препарат Димилин 48 СК, предлаган от нас е качествен инсектицид, разработен под формата на суспензионен концентрат, от който се приготвят работни разтвори за контрол на кестенов молец, марокански и италиански скакалци, както и на всички видове гъбни мухи в гъбарници. Третирането става чрез УЛВ оборудване или опръскване с ръчна или моторна пръскачка. Цената отговаря на качеството на продукта.

Начин на употреба: Прилага се под формата на работни разтвори, чрез УЛВ оборудване или опръскване с ръчна или моторна пръскачка, като се обработват тревните площи, насажденията, стрехите или други места с висока концентрация на насекоми.

Действие на продукта: Механизмът на действие на качествения инсектицид Димилин 48 СК, се изразява в прекъсване натрупването на хитин в кутикулата, в резултат на което възникват тежки повреди в тъканите на ендокутикулата. Ларвите, които не са парализирани или умрели незабавно, умират при линеенето в момент на преминаване от една ларвна възраст в друга. Кутикулата не може да устои на мускулното напрежение по време на линеенето, затова този продукт не действа на възрастните насекоми, освен косвено, като в известна степен намалява плодовитостта на женските индивиди. Препаратът се характеризира със забавен инициален ефект и много добро остатъчно действие в рамките на 3 -4 седмици.

Разходна норма:

  • Срещу кестенов молец: 0,04 % (4 мл в 10 л вода) + 0,02 % (2 мл в 10 л вода) Акарзин

  • Марокански и италиански скакалци: 5 мл/дка + 50 мл/дка Акарзин

  • Гъбни мухи в гъбарници: чрез поливка – 2 мл в 2,5 л вода за 1 м2; чрез инкорпориране в компоста – 20 мл за 1 м3 (или 60 мл за тон)


Област на приложение: Мощният препарат срещу летящи насекоми Димилин 48 СК е инсектицид, одобрен за професионална употреба от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на кестенов молец, марокански и италиански скакалци на открито, както и на всички видове гъбни мухи в гъбарници.

Важно: Съхранявайте в добре затворена оригинална опаковка на хладно и проветриво място, далеч от достъпа на деца и домашни животни. Избягвайте контакт с кожата, устата и очите. Измивайте ръцете щателно след работа с препарата.

Наименование: Димилин 48 СК

Състав(АДВ): 480 г/л дифлубензурон.

Произход: Холандия

Опаковка: 500 мл


Още ефективни продукти
Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари - Бран Инсект

Димилин 2 ГР - Водоразтворими гранули за контрол на ларви на комари

85.00 лв.
Не е наличен