ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Clear The Air - обезмирисител за премахване на миризми от котки, кучета и други домашни любимци

Код на продукт: 0090

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Този ефикасен обезмерисител за въздух Clear The Air е на много изгодна цена и е напълно безвреден за хора, животни и природа, тъй като е съставен от смес от природни минерали. Той се предлага под формата на готови за употреба, абсорбиращи неприятните миризми гранули подходящи за употреба в помещения, в които се отглеждат домашни любимци (котки, кучета, папагали морски свинчета и други) или в които има наличие на цигарен дим или други неприятни миризми включително и на плесен. Един от плюсовете на продукта е, че може да се нанася дори директно върху животните или местата където обитават без да им риск за вас или домашния любимец.

Начин на употреба: Продуктът се прилага чрез директно поръсване върху местата или животното, от които искате да се премахне неприятна миризма, като се оставя да престои една нощ. Преди да пристъпите към обезмирисяване на зони, замърсени от домашни любимци е необходимо да отстранете изпражненията и да попиете урината им. След това посипете гранулите върху поразената зона, оставете да действа една нощ, след което почистете с прахосмукачка или изтупайте. Може да ползвате и директно върху козината на животните без да има риск за тях.

Действие на продукта: Ефикасният обезмирисител Clear The Air на супер цена елиминира напълно миризми на урина, изпражнения на кучета и котки, цигарен дим, плесен и други неприятни аромати. Неговото предимство се състои в това, че не замаскира миризмата, а просто я извлича, като прави въздуха в помещенията свеж и чист, без да представлява опасност за хора и животни.

Разходна норма: Един флакон е достатъчен за обработка на около 11 м²

Област на приложение: Тъй като качественият обезмирисител Clear The Air е на достъпна цена и не съдържа токсични вещества, той може да се ползва навсякъде – в жилища, складове, обществени сгради, мазета и т.н. Препаратът е предназначен за премахване на неприятни миризми, като е особено подходящ за употреба в котешки тоалетни, клетки за животни, места за спане на домашни любимци, дрехи на кучета, килими, мокети, дървени подове, мебели, кожена тапицерия, дамаски на мека мебел, тапицерия на автомобили, каравани, яхти.

Важно: Този обезмирисител е направен от смес на природни минерали. Той е нетоксичен, безопасен, неалкален и биоразградим и може да се използва без проблем в близост до деца и домашни любимци. Може да се посипва директно върху козината на домашния любимец.

Наименование: Clear-the-Air гранули

Състав(АДВ): Натриев алуминосиликат – това е природен минерал

Произход: САЩ

Опаковка: Един флакон е 396 г (14 oz)


Още ефективни продукти