ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Био препарат срещу змии и др. влечуги - не е отрова, нито репелент

Код на продукт: 0050

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на препарата срещу змии:

Това е един от най-качествените ни продукти, който не е отрова и не убива змиите, гущерите и другите влечуги, а представлява високо концентриран гранулиран био препарат за борба против змии, който ги прогонва. 
Препарата срещу змии е с песъчлива структура, която поради сиво-черния си цвят остава незабележима при нанасяне върху пръст или тревни площи. Препарата приличащ на репелент е без аналог на българския пазар, като не унищожава змиите и гущерите, а съдържа ароматни есенции, които действат отблъскващо на влечугите, без да вреди на тях или на други животни и растения. Гарантираме, че това е високо концентриран и неразреден продукт, които е многократно тестван през годините и е с доказан отблъскващ ефект срещу змии, гущери и други влечуги. Защото не е отровен е изключително подходящ и за закрити площи. Ползва се успешно и на места с по-буйна растителност.

Начин на употреба на препарата тип репелент против змии:

Разпръснете качествения продукт с ръкавици върху пространството, по което не искате да проникват влечугите - по градини, около палатки, каравани, цветни лехи, дървени трупи, мазета, складове и др. Не нанасяйте продукта от много високо, а по-близко до повърхността (т.е. на височина от около педя разстояние) , която ще обработвате, защото така ще се постигне по-добър отблъскващ ефект. Нанасяйте предимно върху земя, озеленени терени или закрити площи където вятъра няма да разнася препарата.

Когато нанасяте безотровния био продукт (подобен на репелент), като бариерата срещу влечуги навлезли в закрити площи, като: халета, мазета, тавани и др. е добре да оставите ивица (пътека),  без препарат, по която змиите и другите влечуги да напуснат по-лесно и бързо обекта ви. Добре е тази пътека да е около 1 м. Ако проблема е в мазе, трябва след нанасяне на продукта да поставите и дървена греда към оставения отворен прозорец, по която по-лесно влечугите да напуснат помещението. В закрити площи може да нанасяйте и в купички био препарата за защита от змии. При открити площи не нанасяйте продукта върху циментови плочи или асвалт, защото от там лесно може да бъде разнесен от вятъра, което нарушава действието му.

Действие на препарата:

Между 5 и 72 часа след поставяне на препарата змиите и гущерите напускат местата, които са обработени с него.

Важно:

Не използвайте продукта за цели, различни от предназначението му. Не го съхранявайте заедно с хранителни продукти. Био препарат за прогонване на влечуги е водоразтворим и трябва да се нанася само на сухи места. При външни обработки, няколко дена след като е валял дъжд се прави ново третиране. При по-обилни валежи за да се подсили действието на продукта се прави обработка веднага след като почвата изсъхне. Понякога е нужно да изминат няколко дни, докато всички влечуги напуснат обработените места и изградят навик, че не трябва да ги посещават повече. Препарата за прогонване на нежелани влечуги може да предизвика чувствителност при контакт с кожата, затова се препоръчва да се нанася с подходящи ръкавици. Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на контакт с очите и кожата изплакнете обилно с хладка вода.

Разходна норма на препарата:

За да направите защитна бариера на открити площи (около сгради, огради и т.н) се прилагат по 3-4 гр. от продукта на линеен метър на ширина от 20 - 25 см., а за закрити площи или по-рискови зони (силно затревени райони и т.н.) се залага 6-12 гр. на кв.м.

Една стандартна пластмасова чаша за еднократна употреба (за безалкохолни напитки), напълнена почти догоре събира 100 – 110 гр. от продукта.

Опасности за околната среда: 

Както описахме и по-горе това не е отрова за змии, нито е типичен репелент, а препарат за прогонването им. Ето някои специфики при използването на препарата. Не трябва да се употребява директно в зарибени водоеми, или на места, където повърхностните води би могло да замърсят потоци или езера, нито пък в откритите за приливи места от бреговата ивица под средната висока водна линия. Да се съхранява на сухо и хладно място, което е недостъпно за деца и животни.

Основна информация за неотровния  препарат против змии

Съдържание: Съдържа инертни и глинени материали и ароматни есенции (5% камфорово масло).

Наименование: Прогонващ продукт срещу змии

Произход: Италия

Опаковка: 200 г, 500 г, 1кг, 2 кг, 3 кг и 5 кг


Още ефективни продукти
Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии - Бран Инсект

Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии

22.90 лв.
В наличност