ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Аерхитон (500 мл) – ефикасен препарат за премахване на лоши миризми

Код на продукт: 0092

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на Аерхитон (Airhitone A4S2/AP5 P): Ефикасният френски препарат за премахване на неприятни миризми Аерхитон (500 мл) е на отлична цена и специално разработен да елиминира всякакви неприятни миризми в затворени помещения и на открито. Особеното при него е, че той не маскира миризмите, а ги неутрализира напълно. Препаратът е под формата на емулсионен концентрат, от който се приготвят работни разтвори след разреждане с вода. Прилага се чрез опръскване.

Начин на употреба и разходна норма на Аерхитон: Емулсионният коцентрат се разрежда с вода в съотношение от 5 мл до 50 мл за 5 л вода за 100 м² в зависимост от неприятната миризма на засегнатат площ. Препоръчваме да слагате поне 25 мл за 5 л вода за 100 м². Може да се използват празни пулверизатори или да си закупите професионален пулверизтор от нас. Опръскват директно източниците на миризма или повърхности с абсорбираща способност – дамаски, пердета, килими и др.

Действие на продукта: Този качествен препарат за елиминиране на неприятни миризми Аерхитон (Airhitone A4S2/AP5 P) представлява емулсионен концентрат, смес от натурални и синтетични масла, разтворени в повърхностно активни вещества, който напълно неутрализира всякакви неприятни миризми, без да ги замаскира. Той има бързо и дълготрайно действие и може да се използва без никакъв риск в затворени жилищни помещения.

Област на приложение: Качественият обезмирисителен препарат за отстраняване на лоши миризми Аерхитон от 500 мл е на топ цена и не е класифициран в категориите на опасност от действащото законодателство и е предназначен за свободна употреба във всякакви видове затворени помещения, а също и на открито.

Важно: Да се съблюдават правилата за безопасно приложение на препарата. Да се прочете етикета преди употреба. Да се избягва контакт с кожата, очите и устата. Използвайте предпазно облекло по време на работа. Да се съхранява при стайна температура.

Наименование: Аерхитон (Airhitone A4S2/AP5 P) от 500 мл

Състав (АДВ): Натурални и синтетични масла, разтворени в повърхностно активни вещества

Произход: Франция

Опаковка: 500 мл


Още ефективни продукти