ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Аерхитон (25 мл) – ефикасен препарат за премахване на лоши миризми

Код на продукт: ОБ 039

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с РАПИДО, а всички над 100 лв. са безплатни

Описание: Ефикасният френски препарат за премахване на неприятни миризми Аерхитон (25 мл) е на отлична цена и специално разработен да елиминира всякакви неприятни миризми в затворени помещения и на открито. Особеното при него е, че той не маскира миризмите, а ги неутрализира напълно. Препаратът е под формата на емулсионен концентрат, от който се приготвят работни разтвори след разреждане с вода. Прилага се чрез опръскване.

Начин на употреба: Емулсионният коцентрат се разрежда с вода в съотношение 5 мл в 0.5 л вода, като това количество е достатъчно за обработка на 10 м² работна площ. Може да се използват празни пулверизатори и да се опръскват директно източниците на миризма или повърхности с абсорбираща способност – дамаски, пердета, килими и др.

Действие на продукта: Този качествен препарат за елиминиране на неприятни миризми Аерхитон (25 мл) представлява емулсионен концентрат, смес от натурални и синтетични масла, разтворени в повърхностно активни вещества, който напълно неутрализира всякакви неприятни миризми, без да ги замаскира. Той има бързо и дълготрайно действие и може да се използва без никакъв риск в затворени жилищни помещения.

Разходна норма: Един флакон от 25 мл е предназначен за разреждане в 2.5 литра вода – този разтвор е достатъчен за 50 м² работна площ.

Област на приложение: Качественият препарат за премахване на лоши миризми Аерхитон от 25 мл е на топ цена и не е класифициран в категориите на опасност от действащото законодателство и е предназначен за свободна употреба във всякакви видове затворени помещения, а също и на открито.

Важно: Да се съблюдават правилата за безопасно приложение на препарата. Да се прочете етикета преди употреба. Да се избягва контакт с кожата, очите и устата. Използвайте предпазно облекло по време на работа. Да се съхранява при стайна температура.

Наименование: Аерхитон (25 мл)

Състав (АДВ): Натурални и синтетични масла, разтворени в повърхностно активни вещества

Произход: Франция

Опаковка: 25 мл


Още ефективни продукти

Био спрей с репелент против ужилване от комари

29.00 лв.
Не е наличен

Лепливи ЕКО ленти за улавяне на хранителни молци

16.00 лв.
Не е наличен