ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

Код на продукт: 0053

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Това средство против мравки е гел, който за по-лесна употреба е поставен в тубичка.

Област на приложение: Инсектицида е произведен от BAYER и е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за ползване, както на открито, така и на закрито.

Начин на употреба на закрито: Отровата за мравки трябва да се нанася на капки с размер около 0.5 см. в близост или директно върху пътищата (пътечките) на насекомите, като това често са места в кухнята и банята на жилището, както и в пукнатини, около ВИК тръби др. Да се поставя само на места, които са недостъпни за деца и домашни животни.

Начин на употреба на открито: Нанася се отново както на закрито - на капки с размер около 0.5 см. около пътищата на насекомите. Подходящи места за третиране с препарат против мравки на открито са тераси, плочници, беседки, гаражи, но винаги на повърхности защитени от дъжд. Поставяйте препарата за мравки на места недостъпни за деца и домашни любимци.

Важно: Не използвайте гелообразното средство против мравки за други цели, различни от предназначението му. След всяка обработка препарата трябва да се затворя добре и да се съхранява на стайна температура далеч от храни, напитки, деца и животни. Не трябва да замръзва или да се излага на пряка слънчева светлина. Да не се употребява върху почви, цветни лехи и тревни площи. Ако желаете да ползвате течен инсектицид или други методи срещу мравките, може да посетите страницата ни с всички препарати за борба с мравки.

Действие на продукта: Максимален ефект се постига след около 10 – 20 дни след нанасянето на гела, като ако популацията от насекоми е много голяма се препоръчва след 30 дни от първата обработка да се постави още от тази отрова за мравки. Добре е обработката да се повторя всяка пролет и есен или веднага при появата на вредители.

Разходна норма: Между една и две туби за средно голямо жилище (около 70-80 кв.м.), но все пак количеството препарат зависи от числеността на популацията и от какъв период и с какви отрови сте провеждали борбата с мравките.

За по-сигурен и продължителен ефект за предпазване от тези вредители е добре да нанасяйте от гела всеки месец.

Наименование: Блатанекс – гел срещу мравки

Състав (АДВ): Имидаклоприд - 0.03 g / 100 g.

Произход: France - Bayer Environmental Science SAS

Опаковка: 4 гр.


Още ефективни продукти
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен