ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии

Код на продукт: 0098

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Relief e подходящ още за: гущери, смокове, слепоци, пепелянки, усойници и всички други змии

Описание на препарата за прогонване на змии: Ефикасният италиански репелент за прогонване на змии Релиф е на изгодна цена и представлява готови за употреба гранули, съдържащи активни есенции, чиято миризма е изключително неприятна за влечугите. Този продукт е подходящ за свободна употреба от непрофесионалисти, като може да се използва върху хоризонтални терени, както в затворени помещения, така и на открито, без риск за хора и животни. Освен този продукт предлагаме и течен репелент за пръскане срещу змии и гущери, който е подходящ за вертикално нанасяне т.е. върху дървета, храсти, стени и др. Комбинацията от двата продукта засилва отблъскващия ефект срещу влечугите.

Начин на употреба: Използва се, като се поръсва тънък слой върху пътечките, обхождани от влечугите или около местата, които се предполага, че те обитават. При обработка на открито, може да се използва по-голямо количество, за да се засили ефекта.

Действие на продукта: Качественият репелент за защита от змии - Relief представлява гранули, в готова за употреба форма, съдържащи активни ароматни есенции, които са неприятни за влечугите. Действието на този репелент се изразява в прогонване на влечугите, далеч от обработената зона. Репелента има дълго остатъчно действие.

Разходна норма: Една опаковка е достатъчна за обработка на ивица с дължина около 100 линейни метра.

Област на приложение: Ефикасният репелент за прогонване на змии Релиф освен, че е на супер изгодна цена, но не е и класифициран в категориите на опасност, поради което може да се ползва и при био производство на плодове и зеленчуци. Той може да се използва без риск както в затворени помещения, така и на открито – градини, дворове, къмпинги, паркове и др.

Важно: При употреба на открито е препоръчително да се увеличи дозата, с цел да се засили действието на препарата.

Наименование: Relief – прогонващ продукт против змии

Състав (АДВ): активни ароматни есенции

Произход: Италия

Опаковка: 600 г


Още ефективни продукти
Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки - Бран Инсект

Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки

49.90 лв.
В наличност