ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронен ултразвуков уред RR-2 - срещу влечуги: змии, гущери и др.

Код на продукт: 0158

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Мощния електронен уред RR-2 отблъсква: всички видове влечуги, защото работи на ултразвукова честота която те доловят, а хората не усещат. Устройството действа и срещи гризачи – плъхове и мишки, който са основната храна на влечугите.

Къде е подходящо да се ползва устройството за борба с влечуги? Този уред може да се ползва на всякакви открити зелени площи където позволяват ултразвука да се постави в почвата.

Как работи електронния уред за прогонване на змии и гущери? Устройството за борба с влечуги и хуманен метод да се отървете от змиите и гущерите без да ги нараните. Установено е че влечугите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации и приемат почвените вибрации като сигнал за опасност.
Електронният ултразвуков уред RR-2 излъчва звукови вибрации с ниска честота, които създават непоносима среда за влечугите. Тези вибрации се разпространяват с помощта на почвата и принуждават влечугите да напуснат защитените с уреда площи като в повечето случаи змиите и гущерите не се завръщат повече. За още по-добър ефект може да комбинирате ултразвуковото устройство с нашия многократно доказал се препарат срещу змии, така ефективността ще се увеличи многократно, защото препарата може да се наръси на места където ултразвука недостига. 

Технически параметри на уреда срещу влечуги: Вибрациите на електронното устройство се разпръскват в диаметър около 32 м. и така покриват немалката площ от 800 кв.м. Захранването му е 4,5V  и се осъществява 3 бр. D батерии. Тегло на устройството - 235 г. Ако обаче искате да защитите по-голяма площ от змии и гущери трябва да закупите по-мощната ни машинка която покрива площ от 1500 кв.м.

Какво препоръчваме за по-голяма ефективност: Освен върху влечугите модел RR-2 въздейства и на гризачите, които са основната им храна.По този начин допълнително се намалява плътността на влечугите чрез отнемане на храната им. Въпреки това най-сигурен и бърз ефект се получава когато заедно с ултразвука заложите препарати срещу гризачите, само така ще унищожите на 100% естествената храна на змиите. За повече информация може да свържете с наш консултант. 

Важно
: Уреда срещу влечуги трябва да се заравя в земята на 3/4 от дължината си. Веднъж прогонили змиите и гущерите, не спирайте уреда да работи, тъй като могат да дойде нова популация от влечуги които не са чували до момента в обекта ви дразнещите ги ултразвукови вибрации. В подобна ситуация ако уреда ви е изключен, нищо няма да спре змиите и гущерите да се заселят при вас. Електронният уред за борба с влечуги е напълно безвреден за хора и домашни животни различни от гризачи и влечуги.

Внимание: При терени с голяма денивилация трябва да се внимава къде и как се залага уреда срещу змии и да смени местополжението му ако не им въздейства.

Наименование: Електронен уред за борба с влечуги модел RR-2

Произход: България

Гаранция:
2 години

Опаковка: 1 бр.

 


Още ефективни продукти