ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронен ултразвуков уред RR-2 - срещу влечуги: змии, гущери и др.

Код на продукт: 0158

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Мощния електронен уред RR-2 отблъсква: всички видове влечуги, защото работи на ултразвукова честота която те доловят, а хората не усещат. Устройството действа и срещи гризачи – плъхове и мишки, който са основната храна на влечугите.

Къде е подходящо да се ползва устройството за борба с влечуги?

Този уред срещу змии и гущери може да се ползва на всякакви открити зелени площи, където позволяват ултразвука да се постави в почвата. Издържа на валежи и слънчево нагряване.

Как работи електронния уред за прогонване на змии и гущери?

Устройството за борба с влечуги и хуманен метод да се отървете от змиите и гущерите без да ги нараните. Установено е че влечугите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации и приемат почвените вибрации като сигнал за опасност.
Електронният ултразвуков уред RR-2 излъчва звукови вибрации с ниска честота, които създават непоносима среда за влечугите. Тези вибрации се разпространяват с помощта на почвата и принуждават влечугите да напуснат защитените с уреда площи като в повечето случаи змиите и гущерите не се завръщат повече. За още по-добър ефект може да комбинирате ултразвуковото устройство с нашия многократно доказал се препарат срещу змии, така ефективността ще се увеличи многократно, защото препарата може да се наръси на места където ултразвука недостига. 

Технически параметри на уреда срещу влечуги

Вибрациите на електронното устройство се разпръскват в диаметър около 32 м. и така покриват немалката площ от 800 кв.м. Захранването му е 4,5V  и се осъществява 3 бр. D батерии. Тегло на устройството - 235 г. Ако обаче искате да защитите по-голяма площ от змии и гущери трябва да закупите по-мощната ни машинка която покрива площ от 1500 кв.м.

Какво препоръчваме за по-голяма ефективност срещу змиите

  • Освен върху влечугите модел RR-2 въздейства и на гризачите, които са основната им храна. По този начин допълнително се намалява плътността на влечугите чрез отнемане на храната им. Въпреки това най-сигурен и бърз ефект се получава когато заедно с ултразвука заложите препарати срещу гризачите, само така ще унищожите на 100% естествената храна на змиите. За повече информация може да свържете с наш консултант. 
  • За оптимален ефект в дворове в които има построена и жилищна сграда е препоръчително да се поставят поне две устройства, като се залагат максимално отдалечени от сградата и разположени на срещуположните ъгли едно от друго!
  • При дворове с голяма девинилация е добре да се сложи в най-равната част на двора или в тази където навлизат най-често змиите и гризачите.
  • Отъпчете добре почвата около уреда за да стои плътно в почвата - така вибрацията ще се разпространява правилно под земята.

Важно: Уреда срещу влечуги трябва да се заравя в земята на 3/4 от дължината си. Веднъж прогонили змиите и гущерите, не спирайте уреда да работи, тъй като могат да дойде нова популация от влечуги които не са чували до момента в обекта ви дразнещите ги ултразвукови вибрации. В подобна ситуация ако уреда ви е изключен, нищо няма да спре змиите и гущерите да се заселят при вас. Електронният уред за борба с влечуги е напълно безвреден за хора и домашни животни различни от гризачи и влечуги.


Внимание: При терени с голяма денивилация трябва да се внимава къде и как се залага уреда срещу змии и да смени местополжението му ако не им въздейства.

Наименование: Електронен уред за борба с влечуги модел RR-2

Произход: България

Гаранция:
2 години

Опаковка: 1 бр.

 


Още ефективни продукти
Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии - Бран Инсект

Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии

22.90 лв.
В наличност