ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки

Код на продукт: 150410-10

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Машинката е подходяща за прогонване и борба с: къртици, гризачи – домашни мишки и полевки, а също отблъсква змии и сляпо куче.

Това е най-мощният ни уред в този сегмент и един от най-качествените и доказали се във времето ни продукти срещу къртици.

Уредът може де се използва в дворове, зеленчуковите градини, оранжерии, овощни градини и др. с площ до 1500 кв.м.

Как машинката прогонва къртици, змии и гризачи?

Този силен уред за борба с къртици, змии и полевки работи с помощта на батерии и разпръсква мощни импулси на 1500 кв.м. разстояние, чрез които отблъсква вредителите.
Специфичното за тази машинка е, че се използва мотор за генериране на механични вибрации и дразнещ шум прогонващ едновременно къртиците, мишките, слепите кучета и змиите. Поради този факт тя има ефективно действие върху толкова голяма площ - кръг с диаметър 45-50 метра. За по-добър ефект срещу подземните вредители, може да закупите и капан за улавяне на къртици и слепи кучета. Избора е изцяло ваш.

Как да поставите машинката за отблъскване и борба с къртици, сляпо куче, домашни и полски мишки ?

  • Чрез подходящ инструмент трябва да направите отвор в почвата с размери близки до тези на уреда, така че той да се постави в земята до маркировката върху алуминиевия корпус (вижте как е показано на снимката).
  • За оптимален ефект в дворове в които има и жилищна сграда е добре да се закупят поне две устройства, като се залагат максимално отдалечени от сградата и разположени на срещуположните ъгли!
  • При дворове с голяма денивилация е добре да се заложи в най-равната част на двора или в тази където навлизат най-често змиите, къртиците и полевките.

Важно: Неправилно е да поставяте машинката за прогонване на къртици и змии, чрез удари или натиск, без да има предварително изкопана дупка, тъй като така може да увредите завинаги устройството. След поставяне на машинката в почвата е нужно внимателно около нея да се уплътни с пръст т.е. да се трамбова много прецизно без излишна сила за да не я счупите. Чрез уплътняването ще се осигури надеждно предаване на вибрациите в цялата почва. Ако не уплътните добре ефекта и самата сила на импулсите ще са минимални или нулеви. За да не увредите след време машинка срещу вредители е нужно ясно да се обозначи мястото, където сте а поставили. Така се постига защитата й при обработка на почвата или при случаен достъп.

Какво да очаквате след включване на мощната машинка?
Въпреки, че машинката е много силна, ще е нужно да изминат поне 7 до 14 дни за се види по-осезаема разлика и къртиците, змиите, мишките или сляпото куче да започнат да осъзнават, че вече трябва да напуснат завинаги терена. Не очаквайте незабавна реакция от страна на вредителите. Нужно е търпение. Възстановяването на увредените от гризачите и подземните вредители насаждения може да отнеме до няколко седмици.

С какви батерии работи уреда за борба с вредители?
Работи с  4 бр. батерии, размер "D" (R20)  по 1,5V, които се закупуват отделно и не са включени в комплекта на машинката.

Технически параметри на устройството:
Тегло: 400 гр. без батерии. Дължина на машинката - 41,5 см., а диаметъра й е 8 см.

Произход: SilvanderssonSweden AB – Швеция

Гаранция: 24 месеца

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен