ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Течен репелент за пръскане срещу змии, гущери и други влечуги

Код на продукт: 410400-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Репелента е подходящ за пръскане срещу: змии, гущери и всякакви влечуги.

Описание: Този продукт представлява ефикасен течен репелент за отблъскване на влечуги (змии и гущери) с изцяло натурално съдържание. Той е в готова за употреба течна форма и за по-голямо удобство се предлага във флакон с пулверизатор за пръскане.

Начин на употреба: Нужно е да напръскате с течния препарат за змии и гущери местата, нападнати от влечуги или там, където искате да предотвратите тяхното присъствие. Продукта е изключително подходящ за пръскане върху вертикални повърхности - дървета, храсти, стени, огради и др. Нанасянето му се извършва от разстояние 30-40 см, като обработките се повтарят на всеки 8-10 дни или след силен дъжд. Първия път може да нанесете репелента на възможно най-голяма площ, а поддържащите опръсквания може да са само около най-рисковите зони където сте забелязвали змии или гущери.

Действие на продукта: Ефикасният течен репелент против змии е на топ цена и съдържа само натурални масла, отделящи неприятна за влечугите миризма, като по този начин ги прогонва и държи далеч от обработените площи.

Разходна норма: Препоръчвана доза: 10 мл/кв.м или 1 л/ 100 кв.м

Област на приложение: Освен, че този ефективен био репелент е на топ цена, с него може успешно да се пръска срещу змии и влечуги до пълното им отблъскване и прогонване извън терена ви, без да се притеснявате за здравето на вас и вашите деца, тъй като препарата съдържа изцяло натурални съставки. Това го прави практически използваем за обработки и пръскане почти навсякъде: къмпинги, градини, цветни лехи, дворни места и други открити тревни площи. Моля, не използвайте течния репелент за пръскане във водоизточници или в пряка близост до такива.

Важно: Както вече споменахме, основното предимството на течния препарат за прогонване на змии се състои в това, че е подходящ за обработка на вертикални повърхности. Неговият ефект обаче ще се увеличи, ако се използва в комбинация с един от топ продуктите ни, който се е доказал многократно с качеството си през годините, а именно прахообразния био препарат срещу змии, който пък е изключително подходящ за нанасяне върху хоризонтални повърхности.

Наименование:  Течен прогонващ продукт за пръскане против змии, гущери и други влечуги

Състав (АДВ): Нейонни емулсии растителни етерични масла под формата на течност.

Произход: Бруер - Италия

Опаковка: 1000 мл


Още ефективни продукти
Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии - Бран Инсект

Релиф – ефикасен репелент за прогонване на змии

22.90 лв.
В наличност
Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки - Бран Инсект

Машинка за борба срещу змии, къртици, сляпо куче и полевки

49.90 лв.
В наличност