ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Пластмасови шипове срещу котки за отблъскване от стени, огради, тераси и парапети

Код на продукт: 3029-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Пластмасовите английски шипове срещу котки действат ефективно и за прогонване на птици. В резултат на употребата им ще предпазите имота си от заразите, пренасяни от тези вредители, както и от появата на бълхи, кърлежи и т.н. Те са хуманно средство за защита от котките и птиците, но без да водят до нараняването им.

Област на приложение на пластмасовите шипове срещу котки и птици:

Предназначени са за всички открити пространства, на които могат да бъдат монтирани: огради, външни стени, веранди, тераси, парапети, мазета, подпокривни пространства и др.

Начин на употреба на пластмасовите шипове: 

Шиповете за отблъскване на котки и птици, които са с дължина 50 см, ширина 4,5 см и дебелина 1, 5 см, са направени от изключително гъвкава пластмаса, позволяваща лесно да бъдат монтирани и на по-неравни плоскости. Няма да имате проблем дори, ако се налага да ги разположите върху начупени повърхности, тъй като те могат да се разрязват по дължина на отделни ленти.

Важно:

  • Тези шипове за отстраняване и прогонване на котките могат да се режат по дължина и по този начин да се разделят на тънки ленти и да се поставят на места, където това е необходимо да се направи. Например на тесни рамки на тераси или огради и другаде. 
  • Пластмасовите шипове срещу котки и птици могат да се употребяват в комбинация с други устройства или препарати за прогонване на нежеланите вредители. Дори е препоръчително да се комбинират и с други наши продукти за да се постигне по-бърз и дълготраен ефект. За целта попитайте наш колега или разгледайте всичките ни продукти срещу котки и тези срещу птици. 

Опаковка на шиповете срещу котки и други вредители: 1бр - дължина 50 см., ширина  4.5 см  и дебелина 1.5  см.  

Наименование: Пластмасови шипове срещу котки за отблъскване от стени, огради, тераси и парапети

Произход: Procter Bros Ltd.,  Англия


Още ефективни продукти
Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки  - Бран Инсект

Репелент срещу кучета с аромат на чесън. Не е подходящ против котки

16.00 лв.13.00 лв.
Не е наличен