ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Соларен мобилен ултразвуков уред за прогонване на лястовици и чайки

Код на продукт: 70600-10

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Соларният мобилен ултразвуков уред за прогонване на птици: лястовици и чайки е способен трайно да ви защити от нежеланите пернати, които замърсяват покривите ви, навесите, верандите, терасите, както и дърветата в градината ви.

Област на приложение на соларния мобилен ултразвукова машинка:

Тази соларна машинка за защита от нежеланите птици може да бъде монтирана както на открити терени ( покриви, фасади на сгради, в овощни и зеленчукови градини, дворове и т.н.), така и на закрити места ( закрити балкони, складове, халета, градски транспорт и т.н.). Иначе казано уредът е подходящ за прогонване на чайките и лястовиците от закрити и открити помещения, без да вреди на хората.

Как работи мобилният ултразвуков уред за прогонване на лястовици и чайки?

Устройството за защита от дребни птици, каквито са чайките и лястовиците, работи със соларни акумулаторни батерии (включени са в цената на опаковката) и излъчва ултразвуци, вариращи в диапазон с честота от около 24 - 65 kHz +/- 10 %, но максимум 75 dB. Разполага с 3 бр. високоговорителя, които общо покриват площ до 150 кв. м. с ъгъл на действие 360 градуса и зона на действие в диаметър 7 м. Уредът може да бъде прикрепен за повърхността с магнит или с куката, която се намира в задната му част. Можете да избирате между няколко режима на работа, включително и нощен.

Важно: Излъчваните от машинката ултразвукови честоти отблъскват чайките, лястовиците, както и редица други дребни птици, предизвиквайки ги да си намерят по-спокойни местообитания. Това обаче не се случва веднага, а може да отнеме понякога от 2 до 4 седмици. Резултатът обаче е гарантиран, защото излъчваните звуци са толкова неприятни за птиците, че те няма как да свикнат с тях.

Внимание: Ултразвуковият уред за защита от лястовици и чайки може да работи при температури от -20 до +50, влагоустойчив е до 90% влажност, но не и водоустойчив (внимавайте да не го поставяте на места където има възможност от появата на локви вследствие на превалявания или където има директен валеж върху соларния мобилен ултразвуков уред)

Наименование на устройството: Gardigo Solar Bird Deterrent 3600

Тегло: 300 г

Гаранция: 24 месеца

Произход: GARDIGO, Германия

Опаковка:  1 бр.


Още ефективни продукти
СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета - Бран Инсект

СКУУТ - мощен репелент за отблъскване на птици, котки и кучета

15.50 лв.
Не е наличен