ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Соларен мобилен ултразвуков уред за прогонване на лястовици и чайки

Код на продукт: 70600-10

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Соларният мобилен ултразвуков уред за прогонване на птици: лястовици и чайки е способен трайно да ви защити от нежеланите пернати, които замърсяват покривите ви, навесите, верандите, терасите, както и дърветата в градината ви.

Област на приложение на соларния мобилен ултразвукова машинка:

Тази соларна машинка за защита от нежеланите птици може да бъде монтирана както на открити терени ( покриви, фасади на сгради, в овощни и зеленчукови градини, дворове и т.н.), така и на закрити места ( закрити балкони, складове, халета, градски транспорт и т.н.). Иначе казано уредът е подходящ за прогонване на чайките и лястовиците от закрити и открити помещения, без да вреди на хората.

Как работи мобилният ултразвуков уред за прогонване на лястовици и чайки?

Устройството за защита от дребни птици, каквито са чайките и лястовиците, работи с вградените соларни акумулаторни батерии (включени са в цената на опаковката) или се зарежда чрез USB кабел (той не е включен в цената на опаковката) за около 10-12 часа. Много важно е първоначалното зареждане на уреда да се извърши чрез USB за около 10-12 часа, така ще активирате соларните батерии. Докато се зарежда чрез USB кабел, уреда за отблъскване на лястовици и чайки не е активен т.е. не работи. Първоначалното зареждане не трябва да е повече от 12 часа, защото ще започне разреждане на батерията и устройството няма да функционира правилно. Уреда излъчва ултразвуци, вариращи в диапазон с честота от около 24 - 65 kHz +/- 10 %, но максимум 75 dB. Разполага с 3 бр. вградени високоговорителя, които общо покриват площ до 150 кв. м. с ъгъл на действие 360 градуса и зона на действие в диаметър 7 м. Уредът може да бъде прикрепен за повърхността с магнит или с куката, която се намира в задната му част. Можете да избирате между два режима на работа, включително и нощен.
  • Режим 1 се стартира от бутонче ON/OFF (включен/изключен) - с него се активира ултразвуковия сигнал.
  • Режим 2 се стартира от бутон Auto-Night - включва сензорите с датчик за светлина, които активират през нощта два диода, които излъчват периодично светлина.

Важно:
1. Първоначалното  
2. Излъчваните от машинката ултразвукови честоти отблъскват чайките, лястовиците, както и редица други дребни птици, предизвиквайки ги да си намерят по-спокойни местообитания. Това обаче не се случва веднага, а може да отнеме понякога от 2 до 4 седмици. Резултатът обаче е гарантиран, защото излъчваните звуци са толкова неприятни за птиците, че те няма как да свикнат с тях.

Внимание: Ултразвуковият уред за защита от лястовици и чайки може да работи при температури от -20 до +50, влагоустойчив е до 90% влажност, но не и водоустойчив (внимавайте да не го поставяте на места където има възможност от появата на локви вследствие на превалявания или където има директен валеж върху соларния мобилен ултразвуков уред).

Наименование на устройството: Gardigo Solar Bird Deterrent 3600

Тегло: 300 г

Гаранция: 24 месеца

Произход: GARDIGO, Германия

Опаковка:  1 бр.


Още ефективни продукти
Препарат против лястовици и други птици - Бран Инсект

Препарат против лястовици и други птици

69.99 лв.
В наличност