ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Соларен птицегон, прогонващ със стряскащи звуци и LED светкавица птиците като: гълъби, врабчета, скорци и косове

Код на продукт: 60091-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Соларният птицегон, прогонващ със стряскащи звуци птиците, е новаторско устройство, което разполага с няколко режима на работа, както и с LED светкавици. Благодарение реалистичността на издаваните от уреда застрашителни звуци, вие ще можете да се спасите трайно от гълъби, врабчета, скорци, косове и др. в периметър до 60 кв.м. По този изключително хуманен начин ще съумеете не само да опазите посевите си, но и да избегнете пренасяните от птиците мръсотии и болести.

Област на приложение:

Соларното устройство, прогонващо птиците - вредители, е предназначено за монтиране на открито с цел защитата на градински площи, зеленчукови и овощни насаждения, дворове и др. Уредът има IP 44 влагозащита и може да работи при температура от 0 до + 50 градуса.

Как работи соларният птицегон, прогонващ със стряскащи звуци и светлина птиците:

Важно: Първоначално уреда трябва да се остави на изключено положение на пряка слънчева светлина за около един или два дни. Така ще се заредят и активират соларните му батерии. Ако пък времето е дъждовно и облачно може да се закупи адаптер с който да се зареди за 7-8 часа уреда, така също може да се активират соларните му батерии, но при налични слънчеви дни това не е необходимо да се прави. 
 
Уреда може да работи с соларни презареждаеми батерии: 4 x AA, 1.2V, 300 mAh, които са включени в цената на комплекта или с гнездо за зареждане с адаптер DC 5.5V 300mA, но адаптера не се включва в цена на уреда.

Когато отворите соларният панел ще видите контролното табло, от което можете да изберете от следните режими на работа:

- DAY, с който устройството ще работи на дневна светлина

- NIGHT- предназначен за светлинни сигнали, които се включват при засичане на движение на птиците ( чрез 4 LED светкавици и детектор, засичащ движение )

- режим OFF, в случай че искате да изключите уреда. 

В дневен режим можете да избирате измежду следните варианти: крясък на хищна птица (EAGLE) , кучешки лай (DOGBARK) и пукотевици от пушка (GUNSHOT).

След като сте разгледали как работи соларният птицегон можете да пристъпите към монтирането му като го вкопаете в земята, имайки предвид, че датчика действа 8 метра напред, покривайки ъгъл от 120 градуса. При правилно поставено устройство, ще можете да защитите площ от 60 кв. м.

Важно: Тъй като звукът, издаван от устройството, се чува и от хората, можете да го регулирате чрез бутона VOLUME с цел да не пречите на околните. А с цел да не привикват птиците към звуците, е добре да ги редувате периодично.

Наименование: Gardigo Solar Vogelscheuche

Гаранция: 24 месеца

Произход: Gardigo, Германия

Опаковка: 1 бр. с включени батерии 4 x AA, 1.2V от 300 mAhОще ефективни продукти
Препарат против лястовици и други птици - Бран Инсект

Препарат против лястовици и други птици

65.00 лв.
Не е наличен