ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Блатанекс – гел с примамка против хлебарки

Код на продукт: 0116

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Блатанекс е мощен биоцид под формата на готов за употреба гел. Препаратът се предлага в удобна за употреба опаковка и се нанася в минимални количества на местата, където се наблюдава активност на вредителите.

Начин на употреба: Примамката Блатанекс гел срещу хлебарки на супер цена се прилага директно под формата на капки или ивици на местата, където хлебарките се укриват и преминават – основно под мивки, кухненски уреди и шкафове, на места, където се съхраняват хранителни продукти, в близост до ъгли, цепнатини, пукнатини и др. При установяване на мястото на проникване на вредителите се поставя допълнително количество примамка на входната точка.

Действие на продукта: Блатанекс е ефективен гел с мощно първоначално убивно и продължително остатъчно действие, като ефект от обработката може да се забележи в рамките на първите 24 часа след обработката. Максимален върху цялата популация на хлебарките се постига между 6 ден и четвъртата седмица след третирането, в зависимост от нивото на заселеност и наличието на примамката.

Разходна норма: 1 капка (0.1 г с диаметър 5 мм) /1 кв.м - при заселеност с Blatella germanica (кафяви хлебарки); 2 капки (0.1 г с диаметър 5 мм) /1 кв.м - при заселеност с Blatta orientalis (черни хлебарки). Може да се прилага и под формата на тънка ивица с еквивалент на 1 капка.

Област на приложение: Ефикасният гел против хлебарки Блатанекс на ексклузивна цена е одобрен за употреба от Министерство на здравеопазването в закрити жилищни и търговски помещения.

Важно: Да се прилага на скрити места, недостъпни за деца и домашни животни и където интензивността на осветлението е ниска. Да не се нанася върху повърхности, върху които се съхраняват храни за хора и животни или на които се приготвя или консумира храна. Да се избягва прилагане на биоцида на много прашни, влажни или мазни места и на места, подлежащи на редовно почистване.

Наименование: Блатанекс – гел против хлебарки

Състав (АДВ): Имидаклоприд - 2.15 г /100 г

Произход: Франция

Опаковка: 5 г


Още ефективни продукти