ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Гел против хлебарки в спринцовка - Хлебомор - Е

Код на продукт: 0055

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Една опаковка Хлебомор – Е (по известен със старото си наименование Хлебомор - К) съдържа две спринцовки от тази отрова за хлебарки, което представлява готов за употреба гел - без специфичен аромат. Продаваме го на промоционална цена.

Начин на употреба: Отстранете капачка на спринцовката с препарат Хлебомор - Е и опрете върха на дюзата в повърхността която ще третирате, след което натиснете буталото. Добре е да се поставя в близост до места където се забелязват или крият хлебарките – цепнатини, пукнатини, шахти, сифони, но винаги на такива места които не са достъпни за деца и домашни животни. След обработката поставете капачката на дюзата на спринцовката и я съхранявайте далеч от деца.

Действие на гела Хлебомор - Е: Насекомите започват да намаляват между 6 и 8 ден след нанасянето на отровата, като ударния ефект върху цялата популация настъпва след 10-14 дни от поставянето на отровата. Добре е обработката с препарат против хлебарки да се повтори след около 1 месец. Ако обаче забелязвате хлебарки през деня или сте ползвали други средства за борба с тях и те не са подействали за дълго, тогава може да поръчате екип от специалисти на Бран Инсект ЕООД, веднага и на разумна цена да унищожи тези вредни насекоми.

Разходна норма: Нужни са около две спринцовки от гела срещу хлебарки Хлебомор - Е за средно голямо жилище (70-80 кв.м.), но все пак всичко зависи от много фактори сред които основни са: вида на хлебарките, числеността на популацията и не на последно място от какъв период е проблема и с какви препарати сте провеждали борбата с тези насекоми.

Област на приложение: Този ефикасен препарат срещу хлебарки е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за ползване в жилищни помещения. Предлагаме и друга изключително силна отрова за хлебарки - Магнум Гел.

Важно: Да не се обработват повърхности които имат пряк контакт с храни и напитки, както и повърхности нагряти над 40 градуса по Целзий, защото препарата може да се разтече. При контакт на отровата с повърхността, незабавно отстранете отровата и измийте повърхността с топла вода. Не използвайте препарата против хлебарки за други цели, различни от предназначението му. За продължителен ефект и дълготрайно предпазване от хлебарките е добре да нанасяйте гела против хлебарки всеки месец.

Наименование: Хлебомор – Е – гел за хлебарки (старо наименование Хлебомор - К)

Състав (АДВ): 0,05% Фипронил.

Произход: България

Опаковка: 20 г (две спринцовки с гел от по 10 г)


Още ефективни продукти
Препарат Атрацид ДФ - Бран Инсект

Препарат Атрацид ДФ

190.00 лв.167.00 лв.
Не е наличен