ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Темо Трап – капан с лепило привличащо хлебарките

Код на продукт: 0107

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходящ още за: различни видове пълзящи насекоми.

Описание: Ефикасният капан с лепило за хлебарки Темо Трап на изгодна цена представлява картонена конструкция с размери: 205 х 100 х 40 мм., която е промазана с незасъхващо лепило, примесено с ефективен хранителен атрактант, който примамва хлебарките и ги залавя на място. Подходящ за употреба на закрито, в помещения от всякакъв тип, без опасност за хора и нецелеви животни.

Начин на употреба: Употребата на лепливия капан за привличане на хлебарки Темо Трап е максимално лесна. За целта е необходимо само да спазите следните инструкции: Отстранете защитната хартия, покриваща лепилото и сгънете капана по посока на стрелката, след което го поставете на пода, под мебелите или покрай стените, като избягвате местата, огряни от пряка слънчева светлина. В случай на голямо нападение може да използвате няколко капана.

Действие на продукта: Качественият италиански леплив капан за хлебарки Темо Трап, който ви предлагаме на достъпна цена представлява конструкция, обмазана с незасъхващо мощно лепило, в което се съдържа хранителен атрактант, действащ примамващо на насекомите. Лепливата привличаща повърхност на капана задържа хлебарките, като дава възможност за идентификация и преброяване на популацията преди и след дезинсекция.

Разходна норма: В зависимост от площта на помещението – средно по един капан на 10-15 кв.м. площ.

Област на приложение: Ефикасният капан за хлебарки Темо Трап освен, че е на приемлива цена, но и не е биоцид т.е. не е отровен. Той не съдържа токсични съставки. Спокойно може да се използва в жилища или търговски и хранителни обекти, където не е позволена или желателна употребата на примамки съдържащи вредни химически вещества.

Важно: След употреба, изхвърлете капана в обикновените контейнери за битови отпадъци. Да се пази от достъпа на деца и домашни любимци.

Наименование: Темо Трап

Състав (АДВ): Безотровен хранителен атрактант привличащ хлебарки и други насекоми

Произход: Италия

Опаковка: 5 броя в опаковка, но се продава и на дребно


Още ефективни продукти
Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки - Бран Инсект

Алфабан Супер МЕ - ефикасен препарат за борба срещу хлебарки

6.50 лв.
Не е наличен