ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Призън – неотровен леплив капан за улавяне на домашни мишки

Код на продукт: 0102

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходящ още за: Полевки и други дребни гризачи

Описание: Призън е леплив неутровен капан за улавяне на мишки, полевки и по-дребни гризачи, но не е подходящ за плъхове. Цената му е достъпна, а самият капан представлява картонена повърхност намазана с привличащо мишките вещество в съчетание със силно лепило. Тази комбинация действа привлекателно на мишките, като ги залавя на място веднага след като стъпят върху лепливата повърхност. Този качествен продукт няма неприятна миризма и не излъчва токсични изпарения, което го прави подходящ за употреба там, където други средства за борба с мишки са забранени или нежелателни.

Начин на употреба: Отстранете защитната хартия от лепилото и сгънете капана по посока на стрелката, след което го поставете на пода - покрай стените, в близост до дупките или по пътечките на мишките. В зависимост от числеността могат да се заложат няколко капана Призън, тъй като мишките живеят на семейства, а една майка мишка ражда от 7 до 13 малки.

Действие на продукта: При попадане върху лепливата повърхност на безотровния капана за улавяне на мишки Призън, гризачът залепва и след определено време умира поради невъзможността да напусне капана. Ако намерите само залепнали косми в подобен модел капан знайте, че вътре е бил попаднал плъх и поради по-големите си размер е успял да избяга, при мишките обаче това няма как са се случи.

Лепилото с което е промазана картонената плоскост на капана има дълготрайно остатъчно действие от порядъка на 4-6 седмици.

Разходна норма: В зависимост от числеността на гризачите средно между 5 и 10 броя за нормално двустайно или тристайно жилище.

Област на приложение: Този качествен леплив капан за улавяне на мишки е с атрактант който не биоцид т.е не е отрова, поради което не се нуждае от разрешение на Министерство на здравеопазването за пускане на пазара. Той не съдържа токсични вещества, няма мирис, лесен е за употреба и може да се използва без проблем в жилища, био производствени помещения, всякакви хранителни обекти или на места, в които употребата на токсични примамки е забранена или нежелана.

Важно: Да се пази от достъпа на деца. Изхвърляйте в обикновените контейнери за битови отпадъци.

Наименование: Призън

Състав (АДВ): Ароматизирано, незасъхващо лепило с привличащ атрактант

Произход: Италия

Опаковка: По 10 броя в опаковка, но може да се закупуват и единични бройки


Още ефективни продукти