ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Вертокс пелети - отрова за защита от плъхове и мишки

Код на продукт: РО 053

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Ефикасната отрова за защита от мишки и плъхове Вертокс е на изгодна цена и се предлага под формата на готови за употреба гранули в опаковка от 5 кг. В онлайн магазина ни предлагаме и продукти срещу гризачи, които са в по-малка разфасовка. Примамката е подходяща за намаляване и контрол на числеността на плъхове и мишки на закрито и открито и около сгради. Съдържат неприятно на вкус вещество за хората с цел да се предпазят децата от случайно поглъщане на отровата. Въпреки това внимавайте къде залагате този продукт. Ако желаете обаче да си спестите грижите по обработката срещу тези проблемни вредители може да се доверите и на нашите специалисти в ДДД третиранията.

Начин на употреба на отровата за защита от гризачи: Примамката се залага в защитени срещу отваряне дератизационни кутии, за да се ограничи достъпът на нецелеви животински видове до отровата за защита от гризачи, като: плъхове, мишки и полевки. На места с обществен достъп и там, където не се ползват дератизационни кутии е необходимо третираните райони да се маркират за периода на третиране, като се отбележи риска от първично и вторично натравяне с антикоагулант и се посочат мерките за оказване на първа помощ при отравяне.

Действие на Вертокс пелети: Ефектът от употребата на ефикасния препарат за борба с плъхове и мишки - Вертокс зависи от приетото количество и като цяло, резултатът се проявява в рамките на няколко дни. Залагането се извършва периодично, докато изчезнат признаците за активност на гризачите (обикновено 2-3 пъти). Отровните точки се проверяват през 7-10 дни, като примамката се подменя, в случай че е замърсена или овлажнена.

Разходна норма:

  • Плъхове: по 10–60 г (10-60 пелети) в отровна точка през 10 метра при ниска заселеност и през 5 метра при висока;

  • Мишки: по 5–20 г (5–10 пелети) в отровна точка през 5метра при ниска заселеност и през 2метра при висока;

Да се контролира консумацията на примамката и подменя изразходваната или унищожена примамка до спиране на консумацията.

Област на приложение: Ефективният родентицид Вертокс пелети на топ цена е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за защита от гризачи и по-точно за контрол на числеността на: Rattus norvegicus (сив плъх), Rattus Rattus (черен плъх) и Mus musculus (домашна мишка). Той е предназначен за приложение на закрито и открито (само около сгради) за защита на общественото здраве, складирани храни и промишлена продукция.

Важно: Примамките Вертокс пелети трябва да са разположени по безопасен начин в дератизационни кутии или тунели (предлагаме ги в нашия онлайн магазин) или в други покрития, за да се намали риска от консумация на отровата от деца, птици и нецелеви животни, особено кучета, котки, прасета и домашни птици.

Наименование: Вертокс пелети

Състав(АДВ): 0.05 г/кг бродифакум; 0.01 г/кг денатониум бензоат

Произход: Великобритания

Опаковка: 5 кг


Още ефективни продукти