ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ратибром 3 е отровна примамка - паста срещу домашни мишки и плъхове

Код на продукт: 0087

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Отровната примамка Ратибром 3 е подходяща за унищожаване на: сиви и черни плъхове, полски и домашни мишки, тъй като е изключително атрактивна и вкусна за гризачите.

Описание на отровата за плъхове и мишки 

Ратибром 3 е силно отровна и влагоустойчива примамка под формата на паста със съдържание на мазнини. Този италиански качествен родентицид действа изключително ефективно срещу домашни мишки, полевки и плъхове, като неговото мощно действие се дължи на способността му да предизвика смъртоносно вътрешно кървене и задушаване.

Начин на употреба на отровния препарат

Този препарат срещу гризачи се прилага в няколко захранващи точки - в близост до скривалищата им и по пътя по който се придвижват. За да се избегне достъп на деца до отровата е добре пакетчетата с Ратибром 3 да се поставят в дератизационни кутии, а количеството и гъстотата на залагания продукт зависи от числеността на вредителите. Захранващите точки се проверяват на всеки 5-7 дни и недокоснатите кутии се преместват на други места. В кутиите, в които примамките са изядени се залага ново количество отрова.

Действие на продукта

Ратибром 3 е мощен антикоагулант с изключително силно и коварно действие. Една доза от отровата за мишки и плъхове е напълно достатъчна да убие гризача след еднократно хранене, без да предизвика подозрение сред останалите екземпляри, което се дължи на специфичното действие на индиректните антикоагуланти, действащи без да предизвикат болка, а само смъртоносно вътрешно кървене.

Разходна норма на Ратибром 3 (Ratibrom 3)

За мишки и полевки: по 2 пликчета през 5 метра; за плъхове: по 5-10 пликчета през 5 м. Една опаковка от 150 г. е предназначена за обработка на около 25-30 кв.м. площ, но може да е нужно и по-голямо количеството, ако популацията на мишки, полевки или плъхове е завишена. Освен това при нападение от гризачи е добре да се правят пулсиращи обработки т.е. през равни интервали от време - най-добре на всеки 10 дни. Най-често две последователни залагания са напълно достатъчни, ето защо е добре да закупувате двойно количество от необходимото, така ще спестите транспортните си разходи при онлайн поръчка и ще имате налична отрова за повторното залагане на 10-я ден. Единствено при единичен вредител може да се заложи еднократно, но дали няма и други гризачи наблизо е доста трудно да се прецени от непрофесионалист. Ето защо, ако имате и най-малките съмнения по-добре поръчайте посещение на място от наш екип.

Област на приложение

Този препарат е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контрол на числеността на мишки и полевки, а също и на сив и черен плъх във всякакви видове закрити помещения (жилища, търговски, селскостопански и производствени помещения), а също и на открито на разстояние до 0.5 метра от сградите.

Важно: Отровните примамки трябва да са разположени по сигурен начин в дератизационни кутии или други покрития, за да се ограничи достъпът до тях на хора, птици и нецелеви животни, особено кучета и малки деца.

Наименование:  Ратибром 3 (Ratibrom 3)

Състав (АДВ): 0.025% бродифакум и денатониев бензоат 0.01%

Произход: Италия

Опаковка: 150 г 


Още ефективни продукти