ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

ROOF RAT TRAP - леплив безотровен капан за хващане на плъхове

Код на продукт: 0091

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Капана е подходящ още за хващане на: мишки, насекоми и други вредители преминали през силната му леплива плоскост. За клиентите предпочитащи класическите модели, предлагаме метален капан за убиване на мишки, а също и класически метален капан за борба с плъхове или безопасен живоловен капан за мишки.

Описание: Всяка опаковка с Root Rat Trap съдържа 2 броя готови за употреба безотровни лепливи плоскости с размери 13 х 18 см, които могат да се използват самостоятелно или да се залагат в дератизационни кутии. Посочената цена е за комплект от 2 бр. лепливи капани, като не се продават единични бройки. Тези ефикасни капани за хващане на плъхове са подходящи и за улавяне и на мишки и змии, тъй като съдържат най-здравото и силно незасъхващо лепило, гарантиращо незабавен улов при попадане на вредителите в него. Капаните Root Rat Trap са на отлична цена отговаряща на качеството им и съдържат изключително атрактивна за гризачите примамка с аромат на вишна и слагат край на умирането на гризачи в кухини, двойни стени и други труднодостъпни места, тъй като вредителите залепват върху плоскостите и лесно могат да бъдат изхвърлени след това.

Начин на употреба: Поставете безотровните плоскости с лепилото нагоре върху пода на помещението. Проверявайте редовно капаните и при хванат гризач ги подменете, като ползвате индустриални ръкавици. Ако в рамките на няколко дни в капана няма уловен гризач, го преместете на друго място или засилите ефекта на примамката, като добавете в средата на плоскостта парче сирене, конфитюр или друга вкусна за плъховете храна.

Действие на продукта: Лепливият капан Root Rat Trap съдържа примамка с аромат на вишни, действаща привличащо на вредителите. Той е безопасен за работа и е проектиран така, че да пази пръстите от контакт с лепилото. Замества отлично обикновените пружинни капани.

Разходна норма: Женските плъхове раждат до 15 малки ето защо в зависимост от числеността на популацията е нужно да се прецени и броя на плоскостите които ще се заложат. Всяка плочка е с размери 13 х 18 см и може да се използва за хващане на поне един плъх, около 6 мишки и стотици вредни насекоми. Добре е да се закупят поне 2-3 комплекта. Всеки комплект съдържа 2 бр. лепливи плоскости с аромат на вишна.

Област на приложение: Лепливият капан за плъхове Root Rat Trap е на супер цена и не съдържа токсични вещества, поради което не се нуждае от одобрение от МЗ за продажба. Този продукт може да се използва във всякакви помещения, включително хранителни обекти и частни домове, където употребата на токсични примамки е забранена или неприемлива.

Важно: Може да се използва самостоятелно или в дератизационни кутии. Всяка опаковка включва парче маджун Hercules HP1-15 за фиксиране върху под, первази, греди, тръби и други повърхности, което прави невъзможно извличането на лепливата плоскост от по-едри екземпляри.

Наименование: Root Rat Trap

Състав (АДВ): Силно незасъхващо лепило с аромат на вишни

Произход: САЩ

Опаковка: Един пакет съдържа два броя безотровни лепливи капани.


Още ефективни продукти