ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Бета – голяма дератизационна кутия за безотровни примамки

Код на продукт: КУ 057

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Дератизационна кутия Бета е с две ключалки и на уникална цена отговаряща на качеството й. Тя е с размери: 230 х 190 х 95 мм и е изработена от висококачествен полипропилен, устойчив на студ и слънце. Кутията е пригодена за поставяне на безотровна леплива плоскост Catchmaster 96M и е оборудвана с две ключалки, така че заложената примамка да бъде недостъпна за деца и нецелеви животни. Предлагаме и по-евтини ДДД тунели, които са без ключ.

Начин на употреба: В дератизационната кутия се поставят лепливата плоскост и примамката, след което се залага около местата, които гризачите обитават или обхождат. Ефикасната дератизационна кутия Бета е на достъпна цена и се предлага заедно с безотровните плоскости Catchmaster 96M. Кутията може да се монтира на стена. Примамката може да се закачва или посипва в кутията.

Действие на продукта: Дератизационната кутия Бета съдържа леплива плоскост с ароматна примамка, които повишават значително нейната ефективност в улавянето на мишки и плъхове в закрити помещения. Кутията дава възможност за лесен демонтаж и почистване и е особено подходяща за употреба на места, където употребата на токсични вещества е нежелана или забранена.

Разходна норма: При по-висока популация на гризачите трябва да се заложат няколко кутии.

Област на приложение: Тъй като дератизационна кутия Бета е на разумна цена и не е биоцид - не съдържа токсични химически вещества, тя е подходяща за ползване както в жилища, така и във абсолютно всякакви по вид и размер хранителни и търговски обекти. Може да се залага на открито и на закрито без да се притеснявате, че ще навредите на природата или животните.

Важно: Проверявайте редовно кутията за уловени гризачи, като при наличие на такива следвайте указанията за безопасно и хигиенично изхвърляне на мъртвите екземпляри. Уверете се, че лепливата плоскост е добре закрепена за дъното на кутията и не може да бъде обърната от гризачите при преминаване.

Наименование: БЕТА - дератизационна кутия с ключ

Произход: Португалия

Опаковка: 1бр


Още ефективни продукти