ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Вертокс паста - Мека отровна примамка с атрактант за плъхове

Код на продукт: 0083

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Подходяща също и за: Мишки. Предлагаме и по-малки разфасовки родентициди и много други средства срещу гризачи, които може да видите от тук.

Описание: Отровната примамка Вертокс от 20 кг е създадена за отравяне на гризачи и се предлага под формата на мека паста съдържаща мощен родентицид в комбинация с естествени атрактанти от зърнени храни и мазнини, пакетирана в чаени пликчета от 10г. Препаратът е предназначен за унищожаване на плъхове и мишки. За по-голяма безопасност съдържа денатониум бензоат (0.001 %), неприятно на вкус вещество. Все пак не допускайте деца и животни в близост до заложения биоцид (препарат).

Начин на употреба на Вертокс паст от 20 кг: Залага се в кутии или панички на места, където има активност на гризачите. Прилага се “импулсна техника”, като след първоначалното залагане се изчаква 8-10 дни и тогава се залага повторно (не се дозарежда, едно ядене убива).

Действие на продукта: В зависимост от приетото количество -  в рамките на няколко дни. Тази привлекателна за мишки и плъхове отрова е влагоустойчива, подходяща за мазета, канали и складове за зърно.

Разходна норма: За мишки: 1-2 пликчета Вертокс паста през 2-5 метра; За плъхове: 1-6 пликчета Вертокс паста през 5-10 метра; В канализационната мрежа: 2-10 пликчета на отровна точка .

Област на приложение на примамката за плъхове и мишки Вертокс паста: Този препарат е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за контролна числеността на Rattus norvegicus (сив плъх), Rattus Rattus(черен плъх) и Musmusculus (домашна мишка), с възможност да се прилага на закрито, открито (само около сгради) и в канализацията за защита на общественото здраве, складирани храни и промишлена продукция.

Важно: Примамките трябва да са разположени по сигурен начин в дератизационни кутии или други покрития, за да се намали риска от консумация на примамката от деца, птици не целеви животни, особено кучета.

Наименование: Вертокс паста

Състав (АДВ): Бродифакум 0.005(%), Денатониев бензоат 0.001(%) Пропан-1,2-диол 1-10

Произход: Великобритания (UK)

Опаковка: 20кг;


Още ефективни продукти