ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

МАГАЗИНЪТ Е В ПОЧИВКА ВКЛЮЧИТЕЛНО ДО 30.09.2021 г., А
УСЛУГИТЕ СРЕЩУ ВРЕДИТЕЛИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЕЖЕДНЕВНО

Капан за улавяне на молци и защита от тях на ниска цена

Код на продукт: 0167

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Капана е подходящ за мониторинг или борба с повечето видове складови молци: хранителен молец, молец по сушените плодове, тютюнев молец и др.

Описание на капана за хващане на молци : Това е безопасен за околната среда продукт на ниска цена, но с високо качество. Капана не съдържа пестициди и е подходящ за улавяне на молци както в частни жилища, така и е удобен за мониторинг на по-големи обекти, като складове за зърно, тютюн, сушени плодове и др. Представлява картонена леплива плоскост върху която се поставя и съдържащия се в комплекта феромон за молци, който ги привлича и така тези пеперудки се улавят в капана. При големи обект, както и за жилища където се съхраняват повечко храни е нужна и допълнителна инсектицидна обработка срещу молците, каквато специалистите от фирма Бран Инсект ЕООД могат да извършват професионално за вас.

Как се залага капана за улавяне на молци?
1. Отстранете предпазната хартия от повърхността, където е лепилото.
2. Сглобете конструкцията на капана за борба с молци по перфорациите.
3. Отворете запечатаното пликче и извадете феромоновата примамка, след което е поставете в центъра на долната част на капана т.е. върху лепливата част.

Разходна норма:
- В жилища които искате да уловите молците, които са ви нападнали – поне два капана във всяка стая и най-вече в кухнята в близост до хранителни запаси.
При превантивна защита от молци, където няма текущ сериозен проблем залагайте по един леплив капан за улавяне на молци във всяко помещение.

Област на приложение: Този продукт за улавяне на молцови пеперуди е напълно безвреден за околната среда и за хората и животните и смело може да се ползва в жилища или търговски и обществени обекти.

Наименование: „СП локатор“ – капан за борба с молци

Произход: : AgrisenseIndustrialMinitoringLtd., TreforestIndustrialEstate, Pontypridd, UK

Опаковка: 1 бр. капан + 1 бр. феромон за привличане на молци


Още ефективни продукти