ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Блатанекс – препарат против мравки в пластмасови къщички

Код на продукт: 0114

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Блатанекс гел срещу мравки е продукт на Bayer на топ цена и в готова за употреба форма. Той представлява примамка поставена в пластмасови къщички. Същият продукт се предлага и под формата на гел срещу мравки.

Начин на употреба: Опаковката на къщичките за мравки се перфорира на указаното място и кутията се поставя хоризонтално на местата, където се наблюдават мравки и в близост до техните пътеки на преминаване - обикновено в кухнята и банята.

Действие на продукта: Препарата Блатанекс гел срещу мравки съдържа 200 мг имидаклоприд. Той е под формата на готов за употреба гел, който се предлага под две форми - къщичка за мравки, съдържаща 2 г от продукта и тубичка с гел, съдържаща 4 г продукт. Този инсектицид има бързо и продължително убиващо мравките действие.

Разходна норма: 1 къщичка /10 м2; 1 капка с диаметър 0.5 см/1 кв.м. При висока заселеност разходната норма може да се удвои. Максимален ефект се постига в рамките на 2-4 седмици, в зависимост от степента на заселеност.

Област на приложение: Блатанекс гел за унищожаване на мравки е одобрен за продажба от Министерство на здравеопазването за употреба на открито и в затворени помещения – жилища, търговски обекти, обществени сгради и др.

Важно: Да се държи далече от достъп на деца и домашни животни. Да се съхранява в затворени оригинални опаковки, на сухо, хладно и добре проветриво място при стайна температура. Да не се оставя да замръзне и да не се излага на пряка слънчева светлина.

Наименование: Блатанекс – гел против мравки

Състав (АДВ): Имидаклоприд - 0.03 г /100 г.

Произход: Bayer France

Опаковка: Всяка къщичка против мравки съдържа 2 г препарат


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен