ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Магнум гел за мравки е силна отрова с феромон в капсула

Код на продукт: 0130

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Oпиcaниe: „Магнум Гел ИГР Плюс“ за мравки“ е качествен и силен инсектициден препарат за премахване на мравки в открити (около сгради) и закрити обекти (в жилища, мазета и др). Продукта е уникално съчетание на две отровни за мравките вещества в комбинация с хранителна примамка с въглехидрати и протеин и сексуален феромон. Въобще всичко което би могло да привлече една мравка.  Цената на опаковката включва 3 капсули с отрова, всяка по 5 грама.

Haчин нa yпoтpeбa: Основното предимство на препарата за мравки е, че много лесен за употреба. Отчупете капсулата на указаното място и внимателно  изстискайте гела в легенчето на капсулата, като я заложите в близост до пътечките на мравките или където сте забелязали, че най-често преминава колонията им.

Моля не поставяйте капсулите на пряка слънчева светлина – това ще наруши ефективността на гела и той ще изсъхване. 

  • На откритите терени поставяйте препарата срещу мравки до отводнителни канали и корнизи и на  места където влизат кабели или тръби в сградите, както и около  дървета и всякякви дървени материали: около пънове, до корени, дървени покриви, огради, саксии и т.н. 
  • На закрито залагайте най-вече около дупки, пукнатини и кухи в стени или ако имате в някоя стая дюшаме (дървен под), а също в кухни, бани, мивки, вентилационни отвори и др., гаражи, тавански помещения и др. 

 

 

Дeйcтвиe нa пpoдyктa: качествения „Магнум Гел ИГР Плюс“ умишлено е със забавено действие с цел мравките да успеят да пренесат примамката навътре в колонията си, където хранят ларвите и царицата. След няколко часа отовата унищожава цялата колония, дори и да не сте я локализирали с точност къде е местоположението й. 

Важно: действието на отровата продължава до 4 месеца.

Paзxoднa нopмa: Поради силното действие на продукта дори една опаковка от „Магнум Гел ИГР Плюс“ е напълно достатъчна за площ от 100 м². Гела срещу мравки се предлага на топ цена, но ако предпочитате към продуктите на BAYER може да закупите ефикасния Блатанекс гел.

Oблacт нa пpилoжeниe: Силната отрова срещу мравки „Магнум Гел ИГР Плюс“ е одобрена с решение на МЗ, че е подходяща за масова употреба и може да се ползва във и около жилища, сгради, болници, апартаменти, гаражи, дрешници, дворове и градини,  ферми и пр. 

Baжнo: Въпреки, че примамка е под формата на капсули с гел и съдържа Bitrex за предотвратяване поглъщането от деца е нужно да я държите препарата  „Магнум Гел ИГР Плюс“ далеч от деца и домашни любимци.

Cъcтaв (AДB): Имидаклоприд - 0.01 г/ 100 г; S-метопрен - 0.08 г/ 100 г.

Наименование:
 Magnum Gel IGR Plus (гел за мравки)

Пpoизxoд: Испания

Oпaкoвкa: 3 капсули х 5 г


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен