ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Блатанекс – 4 бр. стикери за прозорци против мухи от BAYER

Код на продукт: 0115

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Блатанекс е изключително качествен биоцид на BAYER - Франция, подходящ за борба с домашни мухи в затворени помещения. Продуктът представлява 4 бр. примамки под формата на цветни стикери, които изключително лесно се закрепят върху прозорците. Предназначен е за употреба в жилищни и търговски помещения, където не се препоръчва употребата на инсектициди нанасящи се чрез напръскване.

Начин на употреба: Отворете опаковката, отстранете хартиената обвивка и отлепете стикера от пластмасовата подложка. Поставете стикера в горната част на прозореца, извън обсега на деца. За по-добър ефект, избягвайте залагане на стикерите на студени, тъмни и влажни места, както и на места, където става течение. Да не се залепва върху рамката или перваза на прозореца и да не се забърсва при почистване.

Действие на продукта: Блатанекс стикер за прозорци е на достъпна цена и е под формата на готова за употреба инсектицидна примамка за контрол на домашни мухи на закрито. Биоцидът е с мощно първоначално и продължително последващо убиващо действие. Примамката остава ефективна до 3, а понякога и до 4 месеца след залагането.

Разходна норма:
Един стикер от 78.5 кв.см е подходящ за прозорец с размер до 2 кв.м
Един стикер от 18.0 кв.см е подходящ за прозорец с размер до 0.46 кв.м
За по-големи прозорци използвайте повече стикери.

Област на приложение: Блатанекс стикер за борба с домашни мухи на топ цена е одобрен от Министерство на Здравеопазването за употреба на закрито в жилищни, търговски и обществени помещения. Той се прилага върху прозорците, като се залага на недостъпни за хора и животни места.

Важно: Съхранявайте на места, недостъпни за деца и нецелеви животни. Съдържа цис-трикос-9-ен и може да причини алергична реакция. Да не се нагрява и да се държи на безопасно разстояние от открит огън.

Наименование: Блатанекс – стикер за прозорци против мухи

Състав (АДВ): Имидаклоприд - 0.5 г /100 г; Мускалур - 0.084 г/100 г

Произход: BAYER - Франция

Опаковка: Всяка опаковка съдържа 4 бр от стикерите за прозорци против мухи


Още ефективни продукти
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен
Kyzone - Високоефективен нетоксичен капан за мухи - Бран Инсект

Kyzone - Високоефективен нетоксичен капан за мухи

9.80 лв.
Не е наличен