ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Kyzone - Високоефективен нетоксичен капан за мухи

Код на продукт: 0072

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Този продукт представлява пластмасова конструкция, в която се изсипва примамката и се долива вода. Той е 100 % природна примамка за мухи без съдържание на пестициди и други токсични вещества.

Начин на употреба: Развийте капака на капана за мухи, за да го отворите. Избутайте навън централната част на капака, докато се открият двата отвора за влизане на мухите. Разкъсайте пликчето с примамката и я изсипете вътре. Налейте вода, разбъркайте добре и завийте капака обратно. Разположете капана на дистанция около 10 м от къщата, фермата или зоната, която защитавате. Окачете го да висина височина около 2 -2,5 м от земята, за предпочитане на слънце. Капанът започва да действа след 4-5 дни. Измийте капана и подменете примамката, след като се напълни или на всеки 3 седмици. Ако нивото на водата спадне поради изпарение, долейте отново вода. За по-голяма ефективност, поставете повече капани.

Действие на продукта: Примамва и залавя мухи на открито. Започва да действа след 4-5 дни. Запазва своето действие за 3 седмици или докато се напълни.

Разходна норма: Няма стандартна доза.

Област на приложение: Идеален за употреба на открито, във ферми за животни, конюшни, обори, птицеферми, градини, гаражи и заведения на открито, където опръскването с химически препарати е нежелателно. Тъй като този продукт не съдържа токсични вещества и не е биоцид, той не изисква разрешение на МЗ за пускане на пазара.

Важно: Да се съхранява на хладно, сухо място, далече от слънчева светлина. Капанът за мухи KYZONE е по-подходящ за открити площи, тъй като феромонът му е изключително силен и миризмата му леко наподобява животински фекалии, което от своя страна засилва ефективността му. Лично е тестван от специалисти на Бран Инсект ЕООД и затова гарантираме за действието на този капан с феромон за привличане на мухи.

Наименование: Kyzone – капан с феромон за привличане на мухи.

Състав(АДВ): 1 капан с връв за окачване + 1 пликче с примамка 50 гр. Не съдържа вредни за хората или животните химикали.   

Произход: Португалия

Опаковка: 1бр


Още ефективни продукти