ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Мусцид 83 СГ - Ефективен гранулат за разреждане - унищожител на мухи

Код на продукт: ИН 022

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ, а всички над 100 лв. са безплатни

Описание: Този инсектицид срещу мухи се предлага под формата на водоразтворими гранули, предназначени за употреба чрез разреждане с вода за контрол на всички видове мухи, обитаващи закрити помещения.

Начин на употреба: Тъй като препаратът е гранулат, от него се приготвят водни работни разтвори, с които третирането може да става чрез обмазване с четка или опръскване с ръчна или гръбна пръскачка. В завсимост от начина на третиране и конфигурацията на помещението, продуктът се разрежда съобразно инструкциите и се прилага по следния начин:

Обработка чрез намазване с четка: На площ от 100кв.м се правят 25-35 точкови намазвания през разстояние от 20см.

При опръскване с пръскачка: Полученият разтвор се разбърква или разклаща енергично, след което се опръскват местата, където мухите кацат или преминават.

И в двата случая се обработва около прозорци и врати, както и стени, когато това е възможно. При третиране във ферми,обработката може да се направи в присъствието на животните, като се внимава третираните повърхности да не са пряко достъпни.

Действие на продукта: Този инсектицид има тройно привличащо действие, благодарение на съдържащите се в него два хранителни атрактанта и сексуален феромон (мускалур). Препаратът съдържа ново поколение активно вещество (ацетамиприд) от групата на нео-никотиноидите,притежаващ стомашно и контактно действие, при което мухите спират да се хранят и умират веднага. Продуктът няма мирис, не оставя следи и се разтваря и прилага лесно. Има дълго остатъчно действие – минимум 30 дни.

Разходна норма: При обработка чрез намазване: 300 гр препарат се разтварят в 200 мл вода за площ от 100 м2 ; При третиране чрез опръскване: 300 гр препарат се разтварят в 2.5 л вода за 100 м2площ.

Област на приложение: Този нетоксичен препарат с атрактант е одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за борба с мухи на закрито в промишлени, жилищни и обществени сгради, както и в животновъдството – ферми,стопански постройки и др.

Важно: Спазвайте стриктно правилата за безопасно приложение на препарата описани в инструкциите. Съхранявайте далеч от достъпа на деца, хранителни продукти, напитки и фуражи. При завишена численост от мухи е добре да си закупите и уред за убиване на насекоми или друго средство.

Наименование: Мусцид 83 СГ

Състав (АДВ): ацетамиприд –8.3 г/100 г; мускалур – 0.05 г/100 г.

Произход: Франция

Опаковка: 30 гр и 900 гр


Още ефективни продукти

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен