ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Колрат плочки – нетоксичен леплив капан за улавяне на плъхове

Код на продукт: 0099

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Тези плочки са подходящ още за борба с: мишки, полевки и други гризачи.  Има по два броя лепливи плоскости във всяка опаковка. Цената е и за двата броя, тъй като не може да се продават отделно лепливите капани за улавяне на плъхове.  

Описание на лепливия капан Колрат: Този ефикасен нетоксичен леплив капан с размери 19 х 14 см е подходящ за улавяне на плъхове, мишки, полевки и други едри и дребни гризачи. Всяка опаковка се състои от два лепливи капана за хващане на гризачите, които представляват здрави и твърди плоскости, намазани с незасъхващо лепило, което е ароматизирано с атрактант спомагащ за по-лесното привличане и улавяне на плъховете и мишките. Той се предлага в готова за употреба форма и се използва в количества, съобразени с числеността на гризачите.

Начин на употреба: Отворете опаковката, отделете двете плоскости една от друга и ги поставете на пода със залепващата повърхност нагоре, като ги разположите покрай стените, в близост до дупките или по пътечките на гризачите. За да избегнете евентуално зацапване на пода, подложете лист хартия. При нападение на много и големи плъхове, съединете няколко плочки една към друга за по ефикасна борба с плъховете и мишките.

Действие на продукта: Ефективният и нетоксичен капан за улавяне на плъхове и мишки - Колрат плочки е на топ цена и гарантира, че веднъж привлечен от аромата на примката и попаднал върху твърдата лепкава повърхност уловеният гризач няма да я напусне и ще загине.

Разходна норма на капаните: В зависимост от популацията на гризачите. При нападение на много и големи плъхове, съветваме да съединявате няколко лепливи капана един до друг.

Област на приложение: Качествения капан за борба с плъхове и улавяне на мишки и други гризачи Колрат плочки не излъчват неприятна миризма или токсични изпарения, поради което могат да се използват без риск във всякакви помещения дори и там където се съхраняват храни или отглеждат животни, а и на всякакви други места, където употребата на токсични примамки е забранена или нежелана.

Важно: За по-голяма ефикасност, може да добавите в средата малки късчета храна (сирене, хляб, салам и др.).

Наименование: Колрат плочки за улавяне на плъхове или мишки

Състав (АДВ): Ароматизирано, незасъхващо лепило

Произход: Италия

Опаковка: Един пакет съдържа 2 бр лепливи капани


Още ефективни продукти