ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Плашило на бухал за отблъскване и прогонване на врабчета, скорци, косове, гълъби, врани, свраки, кълвачи, пчелояди, дроздове, зайци, гризачи и др.

Код на продукт: 60102-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Това е реалистично качествено плашило на бухал подходящо за прогонване и отблъскване на птици и други дребни вредители действащо на принципа на директното им сплашване. Изработено и внесено от Италия. Представлява изключително реалистична 3D фигура на бухал, която създава чувство на страх и е заплаха както за врабчета, гълъби, врани, свраки, пчелояди, кълвачи, дроздове, скорци, косове и др. малки птици и животни, така и за гризачи, каквито са полевките, мишките и плъховете, а дори прогонва успешно и диви животни, като зайците.

Област на приложение на плашилото бухал:

Прилага се за отблъскване на птици от открити площи като ливади, зеленчукови и овощни градини, тераси, балкони, веранди и т.н.

Начин на употреба на плашилото с бухал:

Устройството се закачва на минимум 2 м височина от земята, като за по-голяма стабилност можете да застопорите основата му с пясък, камъни или чакъл, просто като ги изсипете вътре за придаване на тежест. 

Основни предимства на плашилото – бухал

Благодарение на 3D изработката му, лъскавите му очи, както и на въртящата се от вятъра на 360 градуса глава на плашилото, то бързо и качествено ще защити тревните ви площи, имота и околностите му от нежеланите дребни вредители, като същевременно ще придаде естетика на двора ви.

Важно: За по-голяма ефективност и за по-бързо действие плашилото-бухал може да се комбинира успешно и с други наши продукти за прогонване на птици или унищожаване и отблъскване на гризачи.

Размери на плашилото срещу птици и гризачи: 16 x 38 x 18 см

Наименование: Плашило на бухал, служещо за прогонване и отблъскване на врабчета, скорци, косове, гълъби, врани, свраки, пчелояди, кълвачи и др.

Произход:  Mondo Verde,  Италия

Опаковка: 1 бр.Още ефективни продукти