ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Трапит – детекторни лепливи капани за улавяне на хлебарки

Код на продукт: 0109

В наличност

Този продукт има минимално количество на поръчка 10
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Ефикасният детекторен леплив капан за улавяне на хлебарки Трапит е на достъпна цена и представлява картонена конструкция, обмазана с не засъхващо лепило, съдържащо примамка – сексуален феромон. Той е предназначен да проследява числеността на хлебарките в конкретна зона преди и след обработка и може да се използва на закрито, без риск за здравето на хора или животни. Залага се по маршрута на хлебарките или около скривалищата им.

Начин на употреба: Отстранете предпазната хартия от повърхността с лепилото и сглобете конструкцията по перфорациите. Разпределете детекторните капани по цялата наблюдавана площ, като ги залагате там, където хлебарките се укриват или преминават – главно под и зад мебелите. Номерирайте капаните и направете карта на наблюдаваната площ, като отбележите позицията и номера на всеки капан на картата. Проверявайте капаните периодично – по възможност всяка седмица и записвайте броя на уловените за периода екземпляри във всеки капан. Капаните са ефективни около 6 седмици. Подменете ги след този период или и по-рано, ако се препълнят или мястото е мокро, влажно или запрашено.

Действие на продукта: : Ефективният леплив детектор за улавяне на хлебарки Трапит е на топ цена и съдържа специална примамка със сексуален феромон, действащ привлекателно на всички видове хлебарки срещани у нас – германска, ориенталска и американска. Той ги привлича към картонената конструкция, а лепливата субстанция ги задържа на място за идентификация и преброяване.

Разходна норма: Около 5 бр. лепливи капани срещу хлебарки са достатъчни за жилище с размер до 50 кв.м., като средно се поставя по един капан на всеки 10 кв.м. Подменят се при замърсяване и запрашаване, след запълването им с инсекти или след поне 1 месец. 

Област на приложение: Ефикасният детектор за хлебарки Трапит освен, че е на изгодна цена не съдържа пестициди или други вредни за здравето съставки, поради което може да се използва буквално във всякакви обекти. Той е предназначен за употреба в затворени помещения, като средство за мониторинг т.е. за контрол над тези насекоми. Използва се преди или след дезинсекция.

Важно: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при температура 0-15С, отделно от ароматни вещества и особено от други пестициди.

Наименование: Трапит –детектор за хлебарки

Състав (АДВ): сексуален феромон

Произход: Великобритания

Опаковка: 1 брой


Още ефективни продукти