ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Ефикасна отрова за унищожаване на мишки и плъхове - Ракумин паста

Код на продукт: 0117

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на отровата за унищожаване на плъхове и мишки: Ракумин е ефикасна отрова за борба с мишки и плъхове на евтина цена, произведена от BAYER (БАЙЕР) Франция. Предлага се под формата на готова за употреба примамка  тип мека паста, която е поставена в пакетчета наподобяващи пакетчетата за чай. Отровата се залага в специално създадени за целта дератизационни тунели или ако помещението позволява т.е. няма достъп на хора или деца, може да заложите препарата и в пластмасови купички. Важното е, че след поглъщането на отровата от гризачите, те умират до няколко дни. Ако нямате дератизационни кутии или купички може да закупите от нас, но внимавайте защото подобни препарати не е добре да стоят необезопасени или разпръснати произволно - все пак това е отрова за защита от вредни гризачи.

Начин на употреба на ефикасната отрова: Залага се в специални дератизационни кутии, които се разполагат в близост до дупките и обичайните маршрути и местата за хранене на гризачите. Ако тези места са неизвестни - отровните точки се разполагат шахматно в засегнатото от гризачи помещение.

Действие на продукта: Ракумин паста за борба с мишки и плъхове е наистина ефикасна отрова произведена от BAYER (БАЙЕР) и предлагана на изключително изгодна цена. Тя принадлежи към групата на антикоагулантните - това са химически вещества, които предотвратяват съсирването на кръвта на вредителите.  Този ефектът се проявява в рамките на 7 до 10 дни, дори след еднократен прием на отровата от мишките или плъховете.

Разходна норма:
При ниска популация  се залагат 100 г от ефективната отрова за унищожаване на плъхове и мишки т.е. 10 пакетчета на 50 кв. м. разделени на няколко отровни точки, а не поставени на едно място.
При висока заселеност на гризачи се залагат 200 г от отровата т.е. 20 пакетчета на 50 кв. м. разделени на отровни точки.

Област на приложение: Ракумин паста е ефикасна отрова за унищожаване на гризачи, която е одобрена от Министерство на здравеопазването за употреба в и около частни, обществени и земеделски сгради за контрол на сив и черен плъх и домашна мишка. 

Важно: Да се съхранява далеч от достъпа на деца и нецелеви животни. Отровата за унищожаване на мишки и плъхове трябва да се залага само на места, недостъпни за домашни животни и хора. Да се залага в дератизационни кутии, за да се избегне контакт с биоцида.

Наименование: Ракумин паста от 60 грама

Състав (АДВ): Куматетралил 0,0375%

Произход: BAYER, Франция

Опаковка: 60 г


Още ефективни продукти