ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Дератизационни кутии Ратеко – тип тунел

Код на продукт: 0134

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Черните продълговати дератизационните тунели са подходящи за залагане на отровни препарати срещу вредни гризачи: мишки, плъхове и полевки. Те представляват евтини, но и качествени хранилки в които родентицидите срещу гризачи са защитени от външни влияния, като: дъжд, сняг, прах, слънце и др. Освен този модел, предлагаме по-голям и малко по-скъп вариант - кутия с ключ.

Описание: Пластмасовите дератизационни кутии са модел Ратеко и имат продълговата форма тип тунел. Изработени са от плътна и устойчива черна пластмаса, която защитава заложените в нея препарати  (отрови) срещу вредни гризачи, като: мишки, плъхове, полевки и други.  За по-голяма сигурност в горния си край откъм капака, дератизационните тунели имат ключалка която предотвратява до известна степан достъпа на деца или нецелеви животни до отровните препарати заложени в дератизационните тунели. За максимална сигурност черните продълговати кутии могат да бъдат закрепени, чрез дюбели към стените или подовете до, в или около сградата нападната от гризачи, но това се налага само когато има опасност заложения в дератизационния тунел отровен препарат да бъде разсипан от хора или животни.

Начин на употреба на тунелите: ДДД кутиите се залагат на подходящи места, които се посещават от гризачите. Входа/изхода на дератизационните тунели трябва винаги да са свободни т.е. гризачите да влизат и излизат безпрепятствено от хранилките.

Размери и разходна норма: Всяка ДДД кутия Ратеко, е с широчина в основата 10 см, височина 10 см и дъжина 30 см. Колко ДДД тунела ще са ви нужни, зависи от популацията от гризачи: плъхове, мишки или полевки, но минимум две дератизацинни кутии се залагат в или около един засегнат обект. За повече подробности се свържете с нашите специалисти.

Област на приложение на дератизационните тунели: Макар и евтини тези кутии са подходящи за залагане на родентициди т.е. отрови за гризачи на открити и в закрити обекти. Както споменахме са издръжливи на слънце, дъжд, прах и ниски температури. Все пак не ритайте и не обръщайте ДДД тунелите. 

Важно: Да се залага препарата в кутиите само с найлонов ръкавици за еднократна употреба.

Наименование: Ратеко

Произход: Полша

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти