ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Безопасен живоловен капан за многократно улавяне на мишки - Мултипла

Код на продукт: 0101

Не е наличен
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на безопасния капан за уловяне на мишки: Ефективният метален капан за улавяне на мишки Мултипла е на супер цена и работи без да е необходимо поставяне на допълнителна примамка, но ако желаете може да добавите – сирене, салам или друго. Той представлява безопасен за залагане метален живоловен капан за многократно улавяне на мишки и е с размери: 270 x 170 x 50 мм. Изработен е от неръждаем материал, което го прави подходящ за употреба на места дори с висока степен на влага – складове, мазета и др

Начин на употреба: Този безопасен живоловен капан е пригоден за поставяне на леплива плоскост Мултипла и работи без нужда от допълнителна примамка. Залага се на местата, където се наблюдава активност на гризачите, като това може да бъде около процепи и отвори, където мишките се укриват, както и около местата, които те обхождат.

Действие на продукта: : Живоловният метален капан за мишки Мултипла на топ цена е изключително ефективен в улавянето на мишки в закрити помещения, като това могат да бъдат както жилищни, така и обществени сгради. Неговата ефективност се увеличава значително, когато се използва в комбинация с леплива плоскост Мултипла.

Разходна норма: Капана се залага докато има наличе на мишки в обекта т.е. в зависимост от числеността на гризачите

Област на приложение: Тъй като живоловният капан Мултипла е на достъпна цена и е напълно безопасен за употреба т.е. не е биоцид (отрова), и не съдържа токсични вещества, той може да се ползва за улавяне на мишки абсолютно навсякъде в бита или обществените сгради. Той е особено подходящ за дератизация на места, където употребата на токсични субстанции е нежелана или недопустима, като това са предимно обекти за продажба и приготвяне на храна, складове, силози и др.

Важно: Проверявайте редовно капана за уловени гризачи, като следвате правилата за безопасност и хигиена при тяхното унищожение. Изхвърляйте мъртвите мишки на специализираните за целта места, по указания от здравните органи начин. Ако все още забелязвате мишки, но не намирате уловени в капана, може да добавите върху лепливата повърхност и хранителна примамка – сиренце, ядки, салам и други.

Наименование: Живоловен капан за уловяне на мишки Мултипла

Произход: Португалия

Опаковка: 1 бр


Още ефективни продукти