ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

NoRat (ТемоБи) – ефикасно лепило за улавяне на плъхове и др. гризачи

Код на продукт: 0108

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Лепилото NoRat е подходящо за улавяне на: плъхове, мишки и други гризачи, влечуги и насекоми.

Описание: NoRat (преди се казваше ТемоБи) е мощно италианско лепило срещу гризачи на разумна цена, което незасъхва и е плътно, без мирис или токсични съставки, което го прави подходящо за борба с гризачи на всякакви места, където употребата на други средства е недопустима включително и там където се произвеждат или съхраняват храни. Използва се за улавяне както на мишки, така и на плъхове, като се нанася върху подходящи повърхности или се поставя на места обхождани или обитавани от вредители.

Начин на употреба: Нанесете лепилото за борба с гризачи върху парчета от дебел картон или още по-добре върху шперплат, дъска или друг подобен плътен материал и поставете на места, обитавани от гризачите или около техните дупки. Ако се нанесе върху пластмасови или картонени ленти и те се разположат на черчеветата на прозорците или около дупки, лепилото става преграда срещу гущери, мравки и други насекоми. За допълнителна ефективност може да заложите хранителни примамки върху лепилото като: кюспе, сирене и други.

Действие на продукта: Качественото лепилото за улавяне на мишки и плъхове - ТемоБи започва да действа веднага след като сте го нанесли върху повърхността която сте избрали. Веднъж попаднали върху лепкавата повърхност, гризачите, насекомите или влечугите остават завинаги там.

Разходна норма: В зависимост от числеността на вредителите и площта на третирания обект.

Област на приложение: NoRat не съдържа активни вещества, не се класифицира в категориите за опасност и не е биоцид т.е. не е отрова. Освен това е нетоксично и няма мирис, което позволява да се използва във всякакви помещения, включително там, където употребата на токсични примамки е нежелателна или забранена, като: жилищни кооперации, хранителни заведения, складове за зърно и друга селскостопанска продукция, обори, ферми и др.

Важно: Ефикасното лепило за улавяне на плъхове NoRat (ТемоБи) е на отлична цена и може да се използва също в овощни градини срещу нападение на вредни насекоми, като се намажат стеблата на дърветата под формата на пръстен. В този случай обаче трябва да сте внимателни сами да не се залепите върху лепилото. Петна или остатъци от лепилото за улавяне на гризачи и други вредители се отстраняват с бензин. Не използвайте този продукт в канализационната мрежа.

Наименование: NoRat

Произход: Италия

Опаковка: туба 135 г


Още ефективни продукти