ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Уред за защита от гризачи – плъхове, мишки и съсели – модел PR-500.2

Код на продукт: УР 005

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Уреда е за защита от гризачи: плъхове, мишки и съсели (сънливци)

Подходящ за приложение само в закрити помещения с квадратура до 160 м. За по-малки помещение предлагаме и евтиния уред модел PR-220.5. Имаме още и различни капани и родентициди за борба с мишките и плъховете.

Как работи уреда за защита от гризачи? Този уред е с комбинирано въздействие върху мишките, плъховете и сънливците (съселите). Той съчетава изпращане на ултразвукови вълни (които са нечуваеми за хората) и мигаща светлина за постигане на по-висока ефективност в прогонването на вредителите.   Тази комбинация от средства предизвиква паника сред гризачите и нарушава жизнените им функции, като дори спират да се хранят и размножават в помещенията където е поставен уреда. За по-силен и гарантиран ефект уреда променя честотата и формата на ултразвуковите вълни за да не привикнат към тях вредителите. Чрез уреда се намалява и плътността на някои вредни насекоми, като дървеници, хлебарки, паяци и други, но за пълен ефект срещу насекомите си трябва и допълнителна обработка с инсектицид.
Уреда трябва да се включи към захранване 220V в близост до засегнатия от гризачите обект след което индикаторните лампички светват последователно, което е индикация, че функционира правилно. Следва да изберете един от двата му режима за защита от гризачи, а именно да работи  само на ултразвук или да включи комбинация от ултразвук и флаш лампа (светлина).

Важно: За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно и премахнете всички храни и хранителни отпадъци в засегнатите от гризачи помещения. Преди включването на уреда за защита от гризачи е нужно да осигурите от къде да напуснат помещенията ви. Така ще ускорите ефекта. Когато установите, че  вредителите са напуснали помещенията, веднага затворете всички техни входове и замажете дупките в стените и пода.  Добрата профилактика от ваша страна ще допринесе за по-бързото отстраняване на мишките, съселите (сънливците) и плъховете от обекта ви. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.
Когато сложите превключвателя нагоре вие ще включите флаш лампата т.е. светлината, а когато превключвателя е в положение надолу ще я изключите.

Внимание: Поставянето на прегради пред уреда силно влошава ефекта и дори може да го намали до минимум.  В това число и наличието на меки предмети в помещението, като килими и тапицирани мебели може да намали ефективността от 30 до 50%. В такива случаи е препоръчително да се постави  още едно устройство за защита от гризачи в помещението с вредители.

Какъв ефект да очаквате? Между 10-я и 14-я ден се забелязва първоначалния ефект, а след още седмица се постига и  максималния ефект. Възможно е през този период да има завишена активност от страна на вредителите и това е напълно нормално и се дължи на устройството. Използването на допълнителни методи средства за унищожаване на гризачите, като капани, отрови и други през този период дава ще увеличи многократно ефективността в обекта. Ефектът от работата на уреда се проявява само в помещението, в което той работи.

Технически данни: Уреда за защита от плъхове, мишки и съсели (сънливци) работи със захранващо напрежение: 220V/50Hz и консумира едва  7W и работи на честоти от  20 до 36 kHzи е с тегло 123 г. Подходящ до за помещения с площ до 160 кв.м.

Наименование: Уред за защита от гризачи модел PR-500.2

Произход: България

Гаранция:  2 години

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти