ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Евтин ултразвуков уред срещу гризачи – плъхове и мишки. Модел PR-300.2 за 60 кв.м.

Код на продукт: 0150

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Уреда прогонва и отблъсква гризачи - плъхове и мишки

Къде е подходящ да се използва уреда? Този евтин електронен уред е само за затворени сухи помещения с квадратура до 60 кв.м. Освен, че е на изгодна цена тази машинка е и напълно безшумна за хора и едри животни. За квадратури до 93 кв.м. предлагаме друг електронен апарат, а за още по-големи помещения имаме друго електронно устройство

Как работи ултразвуковата машинка против гризачи? Машинката излъчва силни ултразвукови вълни които са недоловими за хората, но разстройват нервната система на вредните гризачи, като плъхове и мишки. Вълните от машинката влияят и върху слуховия апарат на гризачите, като предизвиква силна паника у тях - те спират да се хранят и започват да търсят начин да напуснат помещението. Формата и честотата на импулсите се променя постоянно, което предотвратява привикването на гризачите към тях. Тази машинка намалява плътността, но не унищожава напълно следните вредни насекоми –хлебарки, дървеници, мравки, паяци и други. За по-добър ефект срещу насекомите е добре да се направи цялостна дезинсекция на засегнатите помещения - фирма Бран Инсект ЕООД е специализирана именно в а такива обработки, а също залагаме и професионални препарати срещу гризачи.

Как да повишим ефекта от уреда? Не оставяйте храни до които гризачите могат да достигнат и оставете място през което да напуснат помещенията. Освен поставянето на евтиния електронен уред, е добре да заложете и отровни препарати срещу гризачите. След унищожаване и отблъскване на гризачите е добре да затворите плътно помещенията и да ги обезопасите, така че да им попречите повторно да нахлуят в обекта ви. Не изключвайте машинката дори и след като сте прогонили плъховете и мишките. Не поставяйте пред уреда прегради и знайте, че меките и обемни предмети намаляват ефективността с 30 до 50%. В помещения с много килими и мебели е нужно да поставите два електронни уреда или по-мощен такъв.

Как да употребяваме машинката срещу гризачи? При включването му в помещението засегнато от гризачи индикаторната му лампичка светва и изгасва автоматично – това е сигурна индикация, че уреда функционира нормално. Не поставяйте машинката за отблъскване и прогонване на гризачи във влажни помещения и не я излагайте на пряка слънчева светлина.

Важно:Първоначалния ефект от тази евтина машинка се забелязва между 12 и 14 ден, а максималния след 21-25 ден. Същия период се отнася и за по-скъпите електронни уреди за прогонване на вредители.

Технически данни на машинката срещу гризачи (плъхове и мишки):Захранващото напрежение: е 230V/50Hz с много минимална и евтина консумирана мощност - едва 8W. Машинката е подходящ за отблъскване на гризачи в помещения до 60 кв.м. 

Наименование: машинка против гризачи модел: PR-300.2

Гаранция:  2 години

Произход: България

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти