ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Машинка срещу вредители: насекоми и гризачи

Код на продукт: 62323-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Машинката Gardigo прогонва следните вредители:

  • Пълзящи насекоми – хлебарки, мравки, паяци, жътварки др.;
  • Гризачи – плъхове и миши.

Къде е подходящо да се използва машинката срещу насекоми и гризачи?

  • За борба с вредители в затворени помещения с площ до 230 кв.м.
  • Машинката е комбинирана т.е. излъчва електромагнитни импулси и ултразвук, които не се долавят от хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни, но са неприемливи за морски свинчета, хамстери, тарантули и др.

Как устройството премахва и отблъсква насекомите и гризачите?

Важно: Прогонва вредителите чрез ултразвук и отделно чрез електромагнитни импулси, които се разпространяват чрез ел. инсталацията в обекта. Това е двоен ефект и рядко срещана комбинация при устройствата срещу насекоми и гризачи.

Има две честоти. При ултразвуковия сигнал на машинката срещу плъхове и мишки е с честотен  диапазон от 20 000 до 40 000 Hz. Честотите се променят постоянно, което пречи на вредните гризачи да привикнат към сигнала на машинката. Устройството излъчва електромагнитни импулси 3 минути и след това прави пауза за 3 минути. Има и постоянна честота 55 000 Hz  т.е. при тази опция са фиксирани ултразвуковите честоти.

Освен това комбинираното устройство  Gardigo Pest Repeller Plus разполага и с лампа Led, която може да бъде включена или изключена – с възможност да бъде ползвана като нощна лампа.

Имайки предвид, че тази  машинка представлява напълно автоматичен уред комбиниращ ултразвукови и електромагнитни импулси, тази уникалност оправда и цената и го прави широкоефективен т.е. едновременно действа отблъскващо и прогонващо срещу плъхове, мишки, хлебарки, мравки и паяци. Самата машинка подменя автоматично видовете импулси през равни интервали, без да е нужно това да се прави ръчно от човек. Иначе казано, пускате и оставяте уреда да действа включен, а той сам започва да сменява честотите. След около 5-10 дни се забелязва ефекта от машинката срещу вредители, а понякога и след 14-21 дни. 

Как действа срещу мравките, хлебарките и другите пълзящи насекоми?

През първите няколко дни от включването се наблюдава увеличение на активността на насекомите, тъй като уредът ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите започват да губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на насекоми и за около 3 седмици след включването на уреда засегнатия обект бива напуснат от насекомите.
Как работи срещу мишките и плъховете?

Изпраща ултразвуковите вълни, но предимно електромагнитните импулси, които атакуват нервната система на плъховете и мишките и ги принуждават да напуснат територията в която машинката е включена. Посредством електрическата мрежа сигналите достигат до местата, където гризачите се укриват – на тавана,  под подовете, зад стените от гипсокартон и тесните пространства. Доказано е лабораторно, че ултразвуковите и електомагнитните устройства причиняват на вредителите огромен стрес и дискомфорт. Освен това ограничават до голяма степен тяхното необезпокоявано хранене и размножаване. Също така електромагнитните сигнали ги принуждават да напуснат своите укрития, а там започва и действието на ултразвуковите честоти, който ги прогонва и от откритите части на засегнатото от нападението на вредители помещение.

Как се използва уредът и къде се поставя?

Включва в електрическата мрежа и трябва да се държи постоянно включен. След включването на машинката срещу плъхове, мишки, хлебарки, мравки и други пълзящи насекоми трябва да изберете от следните режими:

- Променящи се ултразвукови честоти с диапазон от 20 000- 40 000Hz (препоръчаваме ви да ползвате тази настройка)

или

- Фиксирани т.е. непроменливи ултразвукови честоти с диапазон от 55 000Hz.

Електромагнитните импулси, които се включват и изключват автоматично на всеки 3 минути нямат нужда от допълнителна настройка. Те започват работа при включване на уреда в електрическата мрежа.

Чрез бутони може да включвате и изключвате LED светлината.

За да бъде максимално ефективен уредът не трябва да бъде покриван, поставян зад прегради – пердета, стени, мебели и др. препятствия.


Технически параметри на уреда:

- Обхват на действие: 230 кв.м.;
- Електромагнитни импулси – включват се и се изключват на всеки 3 минути;

- LED светлина  с възможност да стои включена или изключена;
- Захранване: 220–240 V / 50-60 Hz;
- Разход на електричество: под 3.5 W.

Начин на действие в две степени:
1. Ултразвукови променящи се честоти, които работят без прекъсване в диапазон 20.000 - 40.000 Hz
2. Непроменлива ултразвукова честота – 55.000 Hz;


Основни предимства на уреда:

Ефективно и лесно прогонва мишки, плъхове и пълзящи насекоми от вашия дом или офис

24 часова защита

Без употреба на отрови, препарати и вредни вещества

Консумацията на електричество е незначителна

Не се нуждае от консумативи и поддръжка

Безопасен за хора включително бременни, деца, възрастни, не вреди на животните.

Естетически приятен външен вид.

Гаранционен сервиз.

ВНИМАНИЕ!!!

Уредът трябва да се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа. 

ВАЖНО!!!

Забележка: Някои животни/целеви вредители (мишки, плъхове, къртици, сляпо куче, мишки-полевки, змии), по природа чуват трудно в по-високия диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, животното да тръгне към устройството и да седне или легне пред него! Първото животно е плашливо; второто е животно, защитаващо своята територия и опитващо се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ т.е. и двата типа животни ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. В извънредни случаи, обаче, той може да продължи до 3 месеца.

По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и други насекоми) в първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 3 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти.


Гаранция: 24 месеца.

Наименование: Комбинирана машинка за борба с вредители  „Gardigo Pest Repeller Plus “

Произход: GARDIGO - Германия 

Опаковка: 1 бр.

 


Още ефективни продукти
Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки - Бран Инсект

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен
Алфабан 10 СК  - качествен препарат против мухи - Бран Инсект

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен