ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Машинка срещу вредители: гризачи и насекоми

Код на продукт: УР 60

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с РАПИДО, а всички над 100 лв. са безплатни

Машинката прогонва следните вредители: гризачи – плъхове и миши; пълзящи насекоми – хлебарки, мравки, паяци, жътварки др. 

Подходящ за приложение в: Машинката е подходяща за борба с вредители в затворени помещения с площ до 148 кв.м. Тя е комбинирана т.е. излъчва електромагнитни импулси и ултразвук, които не се долавят от хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни, но са неприемливи за морски свинчета, хамстери, тарантули и др.

Как машинката премахва и отблъсква насекомите  гризачите?
Имайки предвид, че тази  машинка представлява напълно автоматичен уред комбиниращ ултразвукови и електромагнитни импулси, тази уникалност оправда и цената и го прави широкоефективен т.е. едновременно действа отблъскващо и прогонващо срещу плъхове, мишки, хлебарки, мравки и паяци. Самата машинка подменя автоматично видовете импулси през равни интервали, без да е нужно това да се прави ръчно от човек. Иначе казано, пускате и оставяте да действа, а тя сама сменява честотите. След около 7-14 дни се забелязва ефекта от машинката срещу вредители. 

Как да ползвате машинката за борба с насекоми и гризачи?
След включване на уреда в напрежение 220V индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация, че функционира нормално. Оставете уреда да работи, като го пазите от намокряне или пряка слънчева светлина. Важно е да разположите машинката за прогонване на плъхове, мишки, хлебарки,  мравки, паяци и други до до разпределителното електро табло, което най-често се намира в коридора на жилището. Така въздействието се разпространява по кабелите равномерно във всички помещения. Ефект от електромагнитните импулси ще има само в помещения които са заобиколени със стени с кабели на електроинсталация. 

Важно: Сигналите които се излъчват от машинката действат върху слуха и нервната система на вредните гризачи и насекоми, като успешно ги прогонват и отблъскват за дълго време. Машинката намалява числеността на много видове пълзящи насекоми – всички видове хлебарки, мравки, жътварки и др видове, но. Той обаче е. Уредът не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация. Напълно е безвреден е за хората, включително е безопасен за бременни ни и деца, както и за носещи пейсмейкъри или слухови апарати. След отблъскване и прогонване на вредителите, не изключвайте машинката, защото те могат да се завърнат.

Как да увеличите ефекта?
Не оставяйте храни в близост до земята, защото гризачите идват заради тях. Осигурете и изход на гризачите, а едва след като напуснат помещенията  запушете всички дупки и уплътнете добре вратите. Използването на допълнителни средства, като:  отровни примамки, капани и други през този период ще увеличи многократно ефекта.

Технически параметри: Специалният ултразвуков говорител атакува вредителите с високочестотен звук с честота от 26 kHz до 40 kHz, а електромагнитните импулси се разпространяват по кабелите на електроинсталацията. Машинката е с тегло 300г. Захранващото напрежение е 220V / 50Hz, а консумираната мощност едва 4W .

Гаранция: 24 месеца.

Наименование: Комбинирана машинка за борба с вредители  „Стоп-2001“

Произход: Brighter Image Ltd – Ирландия

Опаковка: 1 бр.

 


Още ефективни продукти

Блатанекс - Ефикасна отрова за мравки

12.40 лв.
Не е наличен

Алфабан 10 СК - качествен препарат против мухи

69.00 лв.
Не е наличен