ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Факорат – отрова срещу гризачи: плъхове и мишки

Код на продукт: 0163

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Отровата за плъхове и мишки е подходящ още за: полевки

Описание: Факорат паста е силен родентицид  т.е. отрова за гризачи съдържаща Бродифакум 0.005% и Денатониев бензоат 0.001% и мазни атрактанти привличащи гризачите. Препарата е поставен в пликчета наподобяващи пакетчета чай. Продаваме го в разфасовки от 100г и 10 кг на ТОП цени.  До момента не са регистрирани случаи, плъхове или мишки да са привикнали към отровата и да не са умрели след прием на препарата Факорат, ето защо той е много харесван и предпочитан продукт с доказано качество отговарящо на цената му.

Начин на употреба: Винаги залагайте пастата Факорат с ръкавици, както и всички други препарати за унищожаване на плъхове или мишки, защото ако те усетят човешката миризма ще спрат да консумират отровата. Ако не желаете да залагате вие отровната примамка, може да направите при нас поръчка за убиване на гризачи и ние ще се заемем професионално с проблема. 


Действие на пастата Факорат: След като родентицидната паста бъде изконсумирана от гризачите те умират между 3-10 дни след дори еднократна консумацията, зависи какво количество от силната отровата са приели гризачите и каква численост е популацията на плъховете и мишките.

Разходна норма на отровата за гризачи:
- Плъхове – залагат се на всяка отровна точка по 50-100г Факорат паста, през 5-10 метра – зависи от числеността на плъховете.
- Мишки – нужни са 20-30 г от отровата (родентицида) за всяка отровна точка през интервал 2-4 метра – според популацията на мишки.

Област на приложение: Факорат паста освен, че е много силна отрова за гризачи се продава на разумна цена и е от малкото препарати, които са одобрен от Министерство на здравеопазването на Република България за ползване и в бита – жилища, мазета и т.н. На местата където не е подходящо да се залагат подобни отрови за гризачи, предлагаме и други алтернативни методи за убиването или прогонването им, като електронни устройства, лепливи капани и био препарата Ерадират.

Важно: Бъдете внимателни къде залагате родентицида Факорат, защото тази отрова за гризачи (плъхове, домашни мишки и полевки)  е много силна и качествена и децата, домашните или диви животни трябва да не се допускат в близост до нея и не трябва да се позволява да я консумират.

Наименование: Факорат паста

Състав (АДВ): Бродифакум 0.005%, Денатониев бензоат 0.001% и атрактанти

Произход: I.N.D.I.A. - Италия

Опаковка: 10 кг


Още ефективни продукти