ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Мощно електронно устройство за премахване на гризачи: плъхове, мишки и др.

Код на продукт: 0148

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Електронното устройство PR-220.4 премахва: гризачи, като: плъхове, мишки, сънливци (съсели) и дори катерици.

Подходящ за приложение: в помещения до 360 кв.м. - излъчва мощни ултразвукови звуци, който са недоловими за хората. За помещения с по-малка или по-голяма квадратура предлагаме други уреди, а при по-сериозни проблеми с гризачите може да се доверите на професионалните ни услуги и да заявите посещение на място.

Как работи уреда за премахване на гризачи: Електронното устройство PR-220.4 излъчва мощни ултразвукови вълни въздействащи върху нервната система и слуховия апарат на плъховете, мишките,  катериците и съселите (сънливците). Това стресира гризачите и те спират да се хранят и размножават в помещенията в които е поставено електронното устройство. Първоначалния ефект настъпва между 12 и 14 ден, а окончателния до 25-я ден.

Как да употребяваме устройството? Включето го в електрическата мрежа след което изчакайте – ще се чуе звук съпроводен със светване на индикаторна лампичка – това продължава няколко секунди и показва, че уреда работи. Не изключвайте уреда дори и когато плъховете, мишките, катериците и съселите бъдат премахнати от обекта и разбира се оставете място през което да го напуснат, защото иначе ще останат вътре. По време на работа е възможно да чуете пукане или жужене.Този звук се дължи на модулираните сигнали и е част от нормалната работа на уреда. Формата и честотата на импулсите се променя непрекъснато, това предотвратява привикването на гризачите.

Важно: За по-бързо и ефективно премахване комбинирайте мощното електронно устройството с залагане на препарати срещу плъхове или мишките. Имайте предвид, че меките предмети – фотьойли, килими, матраци и т.н. абсорбират част от ултразвуковите вълни и това намалява ефективността на устройството. Освен това твърдите и грапави повърхности отразяват звука, а звуците се разпространяват по-лесно при топъл въздух. Влагата в помещенията влия също отрицателно на елетронното устройство и на честотите му.

Технически характеристики на електронното устройство срещу гризачи: Уреда е подходящ в помещения до 360 кв.м. Захранващото му напрежение е 220V/50Hz. Консумираната мощност е едва  9W  и работи в широк честотен диапазон от 20 000 до 30 000 Hz. Уреда е с размери. Размери: 180x150x90mm и тегло 370 г

Наименование:Електронно устройство PR-220.4

Произход: България

Гаранция:  2 години

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти