ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Карбид е препарат за прогонване на къртици и сляпо куче

Код на продукт: BS-328

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Карбид - силен препарат срещу къртица и сляпо куче

Карбид е препарат на гранули, който е подходящ за прогонване на къртици и сляпи кучета от дворове, градини, полета, лехи,  оранжерии, площадки за игра и други зелени площи нападнати от подземни вредители.

Как се използва препарата карбид?

1. Намерете най-пресните дупки и коридори посещавани от къртици и слепи кучета.
2. Ако се борите с къртици, махнете пръста от къртичината и сложете по 10-15 г от препарата (това са около 1/2 с.л.) в всеки от коридорите. За да забързате действието е добре да намокрите продукт с вода или да го поръсите във вече намокрени коридори. След това бързо и много внимателно трябва да закриете отвора на дупката в която сте поставили карбид, така че да не запушите тунела. Това се прави най-добре с по-голямо парче пръст или топка пръст върху дупката, които след това дозаривате плътно с още пръст.
3. Ако залагате карбид срещу сляпо куче, то трябва да се огледате за оставени открити дупки, тъй като сляпото куче за разлика от къртицата не прави купчинки. Оставите ли незатворени дупки, то ефекта ще е много по-малък. Количеството препарат и начин на приложение е същия, както при къртиците.

За да получите дълготраен ефект е необходимо да се третира с карбид първоначално всекидневно, а след това да се поставя периодично от препарата - поне през 4-5 дни, а след напускане на къртиците и слепите кучета, може и веднъж месечно за профилактика.

За да засилите ефекта от препарата е добре да поставите и ултразвукови уред, който да ги прогонва. Предлагаме следните качествени ултразвукови уреди на батерии за площ до 800 кв.м., а също и по-мощни машинки на батерии за до 1500 кв.м. , а още и соларен уред срещу къртици за площ до 650 кв.м.

АДВ на препарата карбид: метил нонил кетон 1,05 г/100 г (1,05%). Съдържа: калциев карбид

Категория на потребителите: професионална


Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен