ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Гел подобен на репелент е желе за защита от къртици, сляпо куче и видри

Код на продукт: 1230705-10

В наличност
ДОСТАВКА С ЕКОНТ
С 30% ОТСТЪПКА
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Този гел подобен на репелент е за защита от къртици и видри, но е много подходящ и срещу сляпо куче. Продукта е съзадаен в Италия специално за борба с къртици и видри, но от много наши клиенти знаем, че отлично отблъсква и слепите кучета, чиито навици на живот се доближават много до тези на къртиците.

Описание: Ефикасният гел подобен на репелент за прогонване и отблъскване на къртици и сляпо куче е на много изгодна цена и представлява гранулирана желеобразна смес от натурални есенции, отделящи неприятна за подземните вредители миризма. Продукта се предлага в готова за употреба правоъгълни форма от гелообразни (желирани) кубчета.

Начин на употреба и разходна норма на подобния на репелент препарат: При нормална численост изсипвайте от 2 до 5 кубчета от гела на един кв.м. площ или направо в една дупка, а при висока численост от 10  до 15 желета и в най-тежките случаи до 20 желирани кубчета в открити дупки и в крайните къртичини или в тези които са с по-голямо количество рохкава пръст. Нанасяйте от препарата срещу сляпо куче и къртици вътре в тунелите или в дупките на вредителите, като се старайте да не повреждате самите тунели. Този силен препарат тип репелент е издръжлив на влага, но въпреки това след проливни дъждове или обилно напояване на терените е препоръчително да се третира отново, както и на всеки 2-3 седмици. В началото трябва да сте най-стриктни т.е. докато къртиците и слепите кучета развият навик, че не трябва да посещават терена, а след време може и да обработвате веднъж месечно крайните дупки за да спрете ново нашествие от съседен двор.

Действие на продукта: Мощният продукт за борба с подземни гризачи освен, че е на ексклузивна цена съдържа безвредни ароматни есенции с напълно натурален произход, отделящи неприятна и отблъскваща вредителите миризма, която ги прогонва и държи далеч от третираните площи. Продуктът е с продължителност на действието – 2-3 седмици.

Област на приложение: Ефикасният препарат тип репелент за защита от къртици и сляпо куче е разработен на базата на изцяло натурални съставки – безвредни за хора, животни и околната среда и това позволява да се прилага за обработка на всякакви открити площи – лехи, ливади, дворове и зеленчукови или плодни градини, нападнати от къртици и сляпо куче.

Важно: За да може този продукт срещу сляпо куче и къртици да е максимално ефективен, винаги след нанасянето му заравнявайте дупките на подземните вредители. Така лесно ще разберете дали вредните животни са все още в двора ви и евентуално къде е нужно да заложите още препарат. Съхранявайте този силен наподобяващ репелент препарат добре затворен и в оригиналната му опаковка. Дръжте на сухо и проветриво място, далеч от досега на деца и животни. Избягвайте поглъщане, вдишване и контакт с кожата и очите. Прочетете инструкциите преди употреба.

Наименование: Прогонващ гел срещу нашествие на слепи кучета и къртици

Състав (АДВ): Натурални есенции и инертни материали

Произход: Италия

Опаковка: 500 г


Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен