ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

Код на продукт: 0106

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Репелента срещу сляпо куче е подходящ още срещу: попово прасе, къртици, полевки, полски мишки и земни и подземни насекоми.

Описание на Талпа Раус: Ефикасният био репелент за борба със сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми Талпа Раус е на отлична цена и представлява високо концентриран репелент с изцяло растителен произход. Състои се от пресовани белтъчини на рицинови семена и органичен азот, който действа и като органичен азотен тор. Продукта е напълно екологичен и подходящ за приложение по спортни игрища, цветя, храсти и дори в био земеделието, като освен че отблъсква вредителите и наторява почвата. Разполагаме и с течен репелент срещу къртици, който не е подходящ за борба със сляпо куче, а също предлагаме гел желе за отблъскване на къртиците и слепите кучета.

Начин на употреба: Талпа Раус се прилага чрез равномерно поръсване по лехите с разсад, във и около дупките на подземните гризачи и насекоми. За по-голяма ефективност и по-дълготрайна защита от слепите кучета, е добре да вкопаете леко продукта в почвата, като след всяко третиране е добре да се полее с вода обработеният участък и да се поддържа почвата влажна. При борба с попови прасета е нужно продукта да се наръсва върху влажна почва за да се активира действието му.

Дозировка: Съдържа дозатор в опаковката

  • За първоначално ударно третиране са нужни три пълни дозатора т.е. 150-180 гр/м²;

  • За профилактично поддържащо третиране на всеки 30-40 дни е нужен един пълен дозатор т.е. 50-60 гр/м².

Действие на продукта: Качественият репелент за защита от сляпо куче, попово прасе, къртици, полевки, полски мишки, земни и подземни насекоми е на достъпна топ цена и има мощно прогонващо действие срещу описаните вредители. Съдържа ефикасно дразнещо вещество, прогонващо и държащо на дистанция земните насекоми и гризачи. Репелентът, също така представлява и органичен азотен тор, допринасящ за доброто състояние на защитените площи. Ето защо може да се залага около растителни култури, като например домати, царевица и други.

Разходна норма: Една опаковка от 700 г е предназначена за обработка на 8 - 24 м² площ.

Област на приложение: Ефикасният био репелент Талпа Раус e предназначен за борба със сляпо куче и други вредители около земеделски култури, треви, декоративни храсти и цветя, както и в зеленчукови и овощни градини, поляни, тревни площи, спортни игрища и площадки.

Важно: Препоръчва се де се спазва дистанция от страна на деца и животни, спрямо третираните участъци за поне 4-5 дни от момента на прилагане на продукта.

Наименование: Талпа Раус

Състав (АДВ): Алкалоидни вещества от които и рицинин, както и органичен азот (N) 5.5%

Произход: Италия

Опаковка: 700 г


Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен