ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Силен соларен уред за прогонване и защита от къртици, сляпо куче, мравки и полевки

Код на продукт: 70046-10

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Този соларният уред за прогонване и защита от къртици, сляпо куче, мравки и полевки е мощно подземно устройство, захранвано от слънцето, което може да защити площ до 1250 кв. м. и освен това се слага до край забит в земята, като по-този начин не може да бъде срязан от косачка за трева.

Област на приложение:

Този соларен уред е отличен за се ползване на открито - в зеленчукови и овощни градини, тревисти местности, ливади и т.н., 

Как работи мощния соларният уред за прогонване и защита от мравките, полевките и подземните гризачи?


Важно за правилното функциониране на уреда: 
Първоначално уреда трябва да се остави на изключено положение на пряка слънчева светлина за около един или два дни. Така се зареждат и активират соларните му батерии.

Изключително качественият и силен апарат за защита от къртици, сляпо куче, мравки и полевки предпазва вашия имот по възможно най-хуманния начин. Той действа на принципа на кварцови честоти, чрез които вредителите улавят земната вибрация. 

Захранваният от слънцето мощен уред работи в честотен диапазон от 400 - 500 Hz, който с цел да се превърне в истински дразнител за нежеланите натрапници, има способност да променя режима си на работа, издавайки различни трептения.

През деня апаратът се захранва от слънцето, а през нощта от 3xAA, 1.2V, 800 mAH  акумулаторна батерия, която е част от устройството т.е. включена е в цената. 

Важно: Уредът е водоустойчив и внимателно се вкопава в земята, без употребата на груба сила. Преди да го монтирате е добре да обработите почвата, изравнявайки земята от къртичини и други следи, оставени от животните. Това трябва да се случи минимум 14 дни преди да се заемете със засаждането на желаните от вас култури.

Внимание! Всички животни реагират по различен начин на земните трептения, поради което и първоначалните им реакции могат да са различни. Освен да забележите, че те започват панически да се отдалечават от уреда, може също така и да ги видите да го доближават. Така или иначе апаратът е много силен и качествен и само след около 2-3 седмици ще сте свидетели на постигнатите от него резултати. Този соларен уред не е ефективен срещу попово прасе, червеи и други подземни инсекти, но според наши клиенти действа и при борбата срещу змии и плъхове. За човека и за домашните любимци е напълно безвреден.

Наименование: GARDIGO - соларен уред срещу подземни вредители

Гаранция: 24 месеца

Произход: Германия

Опаковка: 1 бр.Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен
Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми - Бран Инсект

Талпа Раус е био репелент за прогонване на сляпо куче и други подземни гризачи и насекоми

17.20 лв.
Не е наличен