ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Димки или димни патрони против къртици и сляпо куче (5 бр)

Код на продукт: ДП 001

В наличност
или

Заявете покупка

Поръчките се доставят с ЕКОНТ

Описание: Димките за прогонване и премахване на къртици и сляпо куче са под формата на димни патрони, който са изключително лесни за употреба.  Продават се на лица над 18 години и могат да се ползват само на открито: в дворове, градинки, разсадници и други места

Начин на употреба: Отваря се дупка в земята, премахва се хартиената опаковка в единия край на димния патрон и след което запалва и се поставя бързо и внимателно възможно най-дълбоко в дупката на подземните вредители, като горящата част на димката да е навътре към дупката, така че да не се пира в пръстта, а струята дим да да отиде максимално навътре в тунела. След това отвора на дупката бързо се запушва плътно с пръст и се отдалечавате на поне 8 метра от дупката на къртиците или сляпото куче. Пълни инструкции за употреба на димните патрони за прогонване на къртици и сляпо куче има на самите опаковки на димките. Продукта е разрешен за ползване в градините.

Действие на димките срещу къртици: Премахва и отблъсква къртици и слепи кучета от подземните им местообитания.

Разходна норма: В зависимост от заселеността и гъстотата на дупките на подземните вредители, но не повече от една димка в дупка.

Важно: Поради спецификата на живота  навиците на сляпото куче преди да започнете залагане на димки срещу него трябва да се уверите, че сте запушили всички дупки в земята и сте оставили отворена само дупката през която да пуснете димката. Винаги след обработка на следващия ден заравнявайте всички купчинки с пръст за да разберете ако някъде се появят нови. В новите дупки поставяйте веднага щом ги забележите.   

Внимание: Димките за прогонване на къртици след запалване не се държат в ръка и неправилната им употреба може да доведе до наранявания и пожар. Димите не убиват, а отблъскват къртиците.

Наименование: Димни патрони срещу къртици

Състав (АДВ): пиротехническо средство

Произход: Китай

Опаковка: 5 броя димки в кутия

 


Още ефективни продукти
Течен препарат срещу къртици - Бран Инсект

Течен препарат срещу къртици

84.00 лв.
Не е наличен