ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Течен препарат срещу къртици

Код на продукт: 0057

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Индикация за къртици: Наличието на конусовидни купчинки от изровена пръст доказва присъствието на къртици. Ако обаче има и открити дупки наподобяващи изровено от мишки, то тогава най-вероятно имате и сляпо куче в двора си. В този случай препарата ни няма да е ефективен срещу него, а ще подейства само срещу къртиците.

Описание: Това не е химически препарат т.е. не е отрова, а качествен течен био репелент за отблъскване и защита от къртици, който ги прогонва от всякакви тревни площи. Разработен е по нова формула и съставка, към която къртиците изпитват изключителна непоносимост. Този продукт против къртици е опитно доказан в Мичиганския USA университет, 100% органичен е и е регистриран в EPA – Американска агенция по опазване на околната среда. Може да се използва за прогонване, но не и за унищожаване на къртици от дворове, градини, голф игрища и стадиони. Устойчив е на метероологични условия и се нанася сравнително лесно.

Начин на употреба: Свържете градинсикят маркуч за автоматичният разпръсквач на флакона и го прикрепете плътно към него. Поставете езичето на „ON”. Отворете крана за вода до край и започнете да нанасяте разтвора за прогонване на къртици по почвата. За по – добър ефект през първия ден обработете местата, по които няма нанесени щети от къртиците, така ще предотвратите последващи вреди. Изберете посока, в която искате да изгоните къртиците (най-добре от вътрешната страна на обекта към външната) и започнете да опръсквате с препарата всеки ден по 10-20 крачки върху зоните нападнати от къртици. След опръскването с разтвора поливайте с вода около 20 мин. върху вече третираните площи. В продължение на следващите 7 дни поливайте по същия начин само с вода върху третираното с качествения течен био репелент. Така разтворът за прогонване на къртици ще проникне още по – навътре в почвата. След първоначалната масирана обработка на целия засегнат терен трябва да извършвате поддържащи третирания с разтвора за борба с къртици само в периметър от 3 метра около вашата собственост през интервали от 6 до 10 седмици. Така ще създадете външен периметър и зона която да ги отблъсква преди отново да са решили да навлезнат във вашия обект. Течния разтвор за прогонване и защита от къртици е добре да се използва още при първите признаци за присъствието им, както и превантивно в началото на пролетта, през лятото и в началото на есента.

Разходна норма: Един флакон от 940 мл. в зависимост от вида на почвата покрива около 900 – 950 кв.м.

Действие на продукта: В 90% от случаите къртиците напускат обработената площ между 10 - 20 дни след третирането, много рядко след 30 дни. Действието на течния био препарат продължава 6 до 10 седмици.

Важно: За по-продължителен ефект нанасяйте препарата срещу къртици през 6-10 седмици. Не използвайте продукта за цели, различни от предназначението му. Съхранявайте в оригиналните опаковки, на сухо и недостъпно за деца и животни място. След приключване на работа с качествения течен репелент, ако опаковката е празна я измийте и предайте за рециклиране. Предпазни мерки: Не употребявайте директно в зарибени водоеми, или на места, където повърхностните води би могло да замърсят потоци или езера, нито пък в откритите за приливи места от бреговата ивица под средната висока водна линия.

Състав: Рициново масло и други ароматни есенции.

Произход: САЩ


Още ефективни продукти