ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Репелент против мишки и плъхове (гризачи) тип спрей – топ цена

Код на продукт: 0195

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание на репелента за отблъскване на гризачи.
Този италиански репепелент е разработен специално за прогонване и отблъскване на мишки и плъхове. Той е готов за употреба продукт на изгодна цена. Произведен е от напълно безвредни натурални масла и аромати. Създава неприятна миризма и вкус които защитават третираните с него повърхности. Нанася се до и върху местата които се посещават често от гризачите - мишки и плъхове. Репелентния спрей не съдържа токсични вещества и е напълно безвреден за хората и природата. Ако проблема с гризачите е по-сериозен, фирма Бран Инсект ЕООД може да изпрати екип на място, който да унищожи мишките или да ви защити от плъховете навлезли във вашето жилище или търговски обект. Методите които нашите специалисти ползват при заявка на посещение, са с гарантиран 100% ефект, докато личното прилагане на какъвто и да е продукт от магазина ни е изцяло на ваша отговорност. 

Начин на употреба на репелента:
Напръскайте със спрея местата където сте забелязвали вредни гризачи и оставете да действа около 7 – 14 дни. На всички съвременни репеленти им е нужен подобен период за да могат вредителите да осъзнаят, че вече това място не ги привлича, а напротив дразни ги и ги отблъсква.
Редовната му употреба предотвратява нанасянето на щети от плъховете и мишките, но за да имате по-бърз и сигурен ефект срещу гризачите е добре да заложите  и отрови срещу тях.

Важно: За постигане на по-добър ефект задължително открийте и запушете местата през които влизат гризачите, а също съхранявайте храните на безопасни места, недостъпни за плъхове и мишки.
При високи популации от гризачи през 7-10 дни, нанасяйте периодично от качествения безвреден репелент за борба с мишки и плъхове.

Мишките и плъхове имат необходимостта от намаляване на непрекъснатия растеж на зъбите си. Те трябва да ги изпилват непрекъснато, ето защо обичат да нагризват кабели, електрически инсталации, пластмаса, каучук, дървени предмети, кутии за хранителни продукти, картон, кожа, изолационни панели, врати и други.

Наименование: Репелент срещу мишки и плъхове „RatRausProtex“

Състав (АДВ): натурални масла и аромати – не съдържа отровни химикали

Произход: Mondo Verde - Италия

Опаковка: 750 мл


Още ефективни продукти