ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Шейла РБ 1 – унищожителен капан за контрол на домашни мухи

Код на продукт: 0132

Не е наличен
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Описание: Това е пластмасова конструкция, в която се поставя инсектицидната примамка за привличане на мухи, която е включена в цената на продукта. Препарата е белгийско производство и е под формата на гранули съдържащи активно вещество азаметифос и атрактантите  захар и сексуален феромон. Коя муха би устояла на такава неочаквано добра комбинация?

Начин на употреба: Сглобете унищожителния капан по следния начин: първоначално разкъсайте пликчето с примамката и го изсипете в капана. Намокрете чрез напръскване с вода съвсем леко примамката. Закачете да виси на място където има мухи или на някой перваз, но далеч от дечица и животни. Когато се капана се запълни с умрели мухите нужно да се премахнат умрелите насекоми и примамката да се напръска отново с малко количество вода. 

Важно: За да е максимално свежа примамката е нужно периодично да се овлажнява. За по-добър ефект този капан може да се комбинира и с намазване на препарата Мусцид 83 СГ.

Действие на Шейла РБ 1: Препарата в капана запазва действието си  до 3 месеца след започване на експлоатацията.

Разходна норма: Един унищожителен капан за мухи Шейла РБ 1 има ефективно действие  за около 40 м²  - на открито или закрито. 

Област на приложение: капана за унищожаване на мухи е одобрен от МЗ на РБ за свободно ползване в бита. Съдържащата се в капана  примамка е на  инсектицидна основа и е подходяща за употреба на домашни мухи в частни дворове, животновъдни ферми и обори и други места, където летящата напаст създава здравен проблем или безпокои хора и животни. Може да се ползва както на открити терени, така и в закрити обекти.

Важно: Моля съхранявайте този продукт далеч от достъп на деца и животни и избягвайте вдишване на прах от продукта.

Наименование: Шейла РБ 1 (Капан за контрол на мухи).

Състав (АДВ):  Азаметифос - 1.05 г/ 100 г.

Произход: Белгия

Опаковка: 1 пластмасов капан + 80 г примамка за мухиОще ефективни продукти