ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Електронен уред за прогонване на гризачи PR-300.1 за 130 кв.м. - цена 36 лв

Код на продукт: 0144

В наличност
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Електронен уред за прогонване на гризачи: плъхове, мишки, съсели (сънливци), полски мишки и др. Намалява и популациите от вредни инсекти, но не ги унищожава напълно.

Подходящ за приложение: само в закрити помещения с контактна мрежа и окабеляване. За квадратура до 130 кв.м. За помещения, които не са окабелени с електроинсталация трябва да се използват ултразвуковите уреди за борба с гризачи модели PR-220.4, PR-300.2

Как работи уреда за прогонване на гризачи? Включва се към контакт и така променя електромагнитно поле в помещението като се предава по кабелите на електроинсталацията. Описаната промяна на електромагнитното прогонва гризачите въздействайки на нервната им система и слуховия им апарат. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника  стрес сред тях, след което гризачите спират да консумират храна и да се размножават. В крайна сметка те напускат помещенията. Този електронен уред е с променлива честота и форма  на импулсите с цел да се възпрепятства гризачите да привикнат към тях.
До известна степен този уред въздейства и срещу популациите на вредните насекоми,като намалява популациите на: паяци, хлебарки, мравки, дървеници и други инсекти. За по-добър ефект срещу насекомите е добре да се направи и опръскване с инсектицид на засегнатите от тях помещения.

Важно: Включете го в контакт с напрежение 220 V. Индикаторната лампичка светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете уреда да работи постоянно - консумацията на ток е минимална и практически не се отчита от електромера. Пазете устройството от намокряне и пряка слънчева светлина.За да намалите по-бързо популациите от гризачи е нужно да премахнете открити и необезопасени храни и отпадъци, а също да ограничите достъпа им до вода. Преди да включите уреда в някой контакт е добре да оставите изход на гризачите откъдето да напуснат дома или търговския ви обект. Това ще ускори ефекта. Когато гризачите напуснат помещенията е нужно да замажете всички техни входове в стените, пода около тръби и т.н. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвуковия уред за прогонване на гризачи. Първоначалният ефект от уреда се забелязва между 12-14 дни, максимален ефект се наблюдава след 21-я ден. В периода на прогонване е нормално да има повишена активност на гризачите. Използването на допълнителни средства (капани, отровни примамки, други методи, допълнително засилва ефекта.

За по-добър ефект:
- Не използвайте удължители – това нарушава действието.
- След прогонване на гризачите уреда да се остави включен за да се предотврати повторна тяхна инвазия.

Технически данни: Захранващо напрежение: 220V/50Hz. Консумирана мощност: 7W, Тегло: 82 г. Да се ползва в помещения до максимум 120 кв.м.

Наименование: PR-300.1

Произход: България

Гаранция:  2 години

Опаковка: 1 бр.


Още ефективни продукти