ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Фирма за дезинфекция и обезпаразитяване на пясъчник


Фирма Бран Инсект ЕООД извършва дезинфекция на всякакви по размер пясъчници според законовите изискванията на РЗИ, БАБХ и МЗ. Чрез напръскването с широкоспектърен инсектицид се унищожават паразити, микроби и всякакви болестотворни микроорганизми в пясъчниците на детски градини, комплекси от затворен тип, детски центрове, спортни площадки, строителни обекти и т.н.

Какво трябва да знаем за дезинфекцията на пясъчник и поддръжката му?

Дезинфекция на пясъчник и обезпаразитяване на пясък - Бран Инсект

1. Съгласно наредба № 3 от 5 февруари 2007 г. на МЗ за здравните изисквания в детските, чл. 7 (3) „Пясъкът в пясъчниците периодично се подменя и допълва и се обработва с инсектициди.“ Като е важно да се знае, че не трябва да се допуска замърсяване особено, когато пясъчника е в детска ясла (виж наредба 26 от 18 ноември 2008 г. на МЗ за устройството и дейността на детските ясли...)

2. Периода за подмяна на пясъчника зависи от редица фактори и затова в наредбата не е конкретизирано. Имайте обаче предвид, че е препоръчително поне два пъти в годината да се подменя пясъка – пролет и към края на лято, защото повечето пясъчници са на открито и не се използват през зимата. Ако сте сигурни, че няма достъп на животни или други замърсители на пясъчника може да извършвате само периодична дезинфекция – също два или три пъти годишно.

3. Когато пясъчника не се използва, задължително трябва да се покрива с непромокаемо платнище или дебел найлон – така ще предотвратите случайно преминаващи животни да придобият навика да се изхождат в пясъка – любимото им място за тези техни нужди.

4. Най-важното когато ни се обадите за дезинфекция на пясъчник е да си подготвите и права лопата и човек който след като напръскаме да преобърне обработения с качествен широкоспектърен инсектицид пясъчник, след което ние отново ще изпръскаме сухата част от пясъка,тъй като мократа ще отиде на нейното място.

5. Като допълнителен стимул за отблъскване на котките и кучета от пясъка, може да се ползват и някои препарати за прогонване им.


Няколко наши корпоративни клиенти:
Господари на ефира - Бран Инсект
Хотел Самоков - Бран Инсект
KPMG - Бран Инсект
Станилов ЕООД - Бран Инсект
Артекс - Бран Инсект
Angelini Farma - Бран Инсект
Младежки театър - Бран Инсект
Мост Компютърс - Бран Инсект
Техра - Бран Инсект
Кристиан Нейко - Бран Инсект
Българска търговска промишлена палата - Бран Инсект
Очна клиника Зрение - Бран Инсект
VIP оръжейни комплекси - Бран Инсект
Липненски - Бран Инсект

Каква е цената за услугата обезпаразитяване на пясъчник

Обезпаразитяването на пясъка и крайната цена зависят от квадратурата на пясъчника, местоположението му и спешността на заявката, но минималната стойност за подобна услуга е 55 лв. В цената на обезпаразитяването е включен транспорта, труда, препарата, данъците и всички произтичащи разходи. Крайна цена се определя след уточняване на праметрите.

*Тази статия е интелектуална собственост на фирма Бран Инсект ЕООД и затова ви молим, ако решите да я ползвате да поставите само линк към източника т.е. към статията или към сайта www.vrediteli.bg. Благодарим ви за разбирането и подкрепата.