ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива


0

Дезинфектант Соликлор (Solikloor) таблетки за водоустойчиви повърхности – разтворим във вода

Код на продукт: 0207

Ограничен брой
Поръчките се доставят с ЕКОНТ
ПОРАДИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ПРИЧИНИ, ФИЗИЧЕСКИЯТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА РАБОТЯТ!!!

Дезинфектанта Solikloor за повърхности 

За дезинфектанта: Това е водоразтворим дезинфектант под формата на таблетки, подходящ за дезинфекция на всякакви водоустойчиви повърхности. Убива вируси, бактерии и други вредни микроорганизми. Подходящ и срещу коронавирус (COVID-19). Съдържа активно вещество минимум 56% хлор.  

Действие на дезинфектанта Соликлор таблетки: Вирусоцидно - включително и срещу коронавирус (COVID-19), фунгицидно, спороцидно, бактерицидно (включително и туберколоцидно).

Приложение: Подходящ за нанасяне върху всякакви водоустойчиви повърхности. Одобрен за ползване в хранителни заведения и обекти за производство на храни, а също за дезинфекция на лабораторно и санитарно оборудване, транспортни средства и други обществени обекти.  

Разходна норма: 
ниска разходна норма т.е. бактерицидно и фунгицидно по 1 таблетка на 5 л студена вода. Вирусоцидно и туберколоцидно се прилага във висока доза - 2 таблетки на 5 л вода. А най-високата разходна норма е 2 таблетки в 3 л вода е за лабораторно оборудване и медицински средства в лечебни заведения. 

Състав: Троклозен натрий 96 г/100 г, като минимално съдържание на хлор е 56 г/100 г 

Произход: Естония

Наименование: Соликлор (Solikloor) таблетки

Опаковка: 1 кг дезинфектант на таблетки в кутия – 300 бр. табкетки


Още ефективни продукти